تنها کسانی که خودشان اهل عمل نیستند و فقط شعار و لاف خوبی را میزنند ایرانی های قهرمان هستند ..حالا همه ی اینها خودشون در اعلی علیین هستند و در اوج آسمان و فقط تنها کسی که حداد عادل نیست فقط غلامعلی است......
سلام و عرض ادب و احترام.
به هيچ عنوان این رفتارها تأیید نمیشود. ولی عیار و ارزش ایشان در پیش دانشگاهی و دانشگاه عیان شد. اگه مردم عوام بودن میشد به نوعی بخاطر فشارهای اقتصادی و غیره توجیه کرد ولی اینجا........ خدایا عاقبت همه را بخیر کن
همیشه آدمهای خوب بدخواه دارند آنهایی که رفتند باید میرفتند چون در قد و قواره سخنران نبودند و حرفهای پر بارش را نمی فهمیدند فهمیدن کلام فقط به ظاهرش نیست آنها اصل را به فراموشی سپرده اند
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۳:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۱
میزان رای ملت است ، خوشبختانه ملت ایران به این آکاهی و تجربه رسیدن که بخوبی تشخیص بدهند چه کسی خوب و چه کسی بد هست ! ، این شخص و امثال ایشان دیگر هیچ اعتباری نزد این ملت بزرگ و فهیم ندارند .. پایان.
اون کسی که حافطش تعطیله یا خودشو به خنگی زده باید بفهمه وقتی نام دکتر حداد در اول بیشتر کتابهای درسی بوده و هست نشان از این داره ، خدمتی که ایشان به پیشرفت علمی کشور کرده رو کمتر کسی انجام داده.
اون کسی که استاد ناظری رو تشویق میکنه و با دکتر حداد با اون شیوه برخورد میکته نشان از عدم درک او از شان هرکس در اون جایگاهی که هست داره ،
استاد ناظری با صداش ماندگار میشه و دکتر حداد با عملش ماندگار خواهد بود
یاد کلام معمار انقلاب اسلامی امام خمینی افتادم که میگفت ما رضا شاه و محمدرضا شاه را بیرون کردیم ولی گرفتار غربزده ها شدیم . نفوذی های همینها بودند و هستند که نگذاشتند اسلام در این کشور پیاده شوند و پست های کلیدی در دولتهای لیبرالی اشغال کردند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۲:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۱
معمار انقلاب فرمودند نه غربی و نه شرقی ! شما مدعیان گویا فقط غربی ایشان رو شنیدید و عاشق شرق « روسیه و چین کره شمالی کمونیست شدید ؟ هر کسی هم مخالف نظر و رای شما بود متهم شد به غربزده کی !!!