وقتی در یک سیستم حکومتی مدیران آن از بالا به پایین منصوب می شوند و رساناها آزادی بیان ندارند بدیهی است در این سیستم نخبه سالاری از بین برود و افراد فزصت طلب و ریاکار با چاپلوسی در این سیستم منصوب شوند ناگریز فساد بوجود می آید خوب در اینصورت چه کسانی باید محکوم شوند ؟ و سیستم چگونه باید اصلاح شود ؟
انتظار میرود مدیر عامل دبش در دادگاهی علنی و مفصل و کامل فرایند انجام این فساد را جزء به جزء مطرح و از همکاران دولتی و نظارتی در انظار مردم نام ببرد.
پ.ن- انتظار نمی رود چون تا به حال چنین نبوده و بعدا هم چنین نخواهد بود!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
این انتظار درسته و مثل قبلیهایی که از صدا و سیما محاکمشون رو دیدیم منتظریم محاکمه و فرجام اینها رو هم ببینیم تا به مصمم بودن دولت و قوه قضائیه پی ببریم
سلام , چند سال پیش یک از مسئولین به من گفت مملکت بخور بخور است من باور نکردم حالا می بینم واقعا حرفش درست بود واقعا بخور بخور ه آنهم چه بخور بخوری ؟!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
تو کشور بخور بخور هست
مملکت بخور بخور هست
اولا این دو جمله رو مقایسه کنید
ثانیا من و تو باید هوشیار باشیم تا کسی بخور بخور نکنه
به نظرم باید بهش مدل هم بدن چون چنان فسادی کرده هیچ کس نمیدانه دولت مگه دوره روحانی بود روحانی مگه ریسی بود..به این مگن نخبه ...به جای اون باید دولت را مسول این کارها دانست..چون چطور این همه فساد روخ داده
با اعدام مشکل ریشه ای حل نمی شود بلکه بابد فرآیند واردات کالا از ثبت سفارش تا تخصیص ارز و حواله آن برای فروشنده و ورود کالا به گمرک و ترخیص را مجددا مورد بازبینی قرار دهند تا نقاط ضعف را شناسایی و برطرف کرد.