این دستگاه دو اشکال دارد اول اینکه در فرآیند تولید خمیر به ویژگی های خمیر هر نان توجه نمی شود و همه خمیرها برای کار در این دستگاه خاص تولید میشوند. دومین مورد این است که قسمت پهن کننده خمیر یا همان دستگاهی که خمیر را دریافت میکند و نان شکل دار تولید میکند بافت خمیر را تحت فشار از بین میبرد.
این ها قدم اولیه هستند.
این دستگاهها دریکی ازشهرهای آذربایجان به نام ذرنق نزدیک تبریز تولید می شود اگراز طرف دولت حمایت می شد الان تبدیل به یک کارخانه تولیدی وصادراتی شده بود وسایر نان ها مثل سنگک ،بربری و...را هم دربر میگرفت افسوس حمایت وپشتیبانی دولت در این زمینه خیلی کم رنگ می باشد .