طنابهای ماهیگیرای محلی و طور پاره شده و لاستیک عمده موادی هستند که محلیها که محل کسب خودشونه نباید بریزن. وقتی محیط آلوده میشه هر گردشگری هم به خودش اجازه میده روی آنها آشغال بریزه
اینها نتیجه ول کردن مملکت به امان خدا و عدم آگاهی رسانی به مردم در رها نکردن زباله های خود در طبیعت و عدم وضع قوانین جریمه برای افراد و صاحبان صنایع است که در طبیعت زباله رها می کنند .
خدا به داد این کشور برسد !!!!!!!!!!!!
با اعتقادبه اینکه هرکس نظافت رو باید از خودش شروع کنه ولی اون شهردار یا فرماندارد یا استاندارد نمیتونه نظافت سواحل مثل نظافت معابر عمومی نگاه کنه و حداقل ماهی یکبار این زباله هارو شهرداری هرقسمت امحا کنه؟؟؟؟
متاسفانه90% ما مردم توجهی به مسائل زیست محیطی نداریم. خودم شاهد بودم، جلو اداره ما در شمال، که تو بلوار زیبایی قرار داره، دوتا قوطی نوشانه از یه ماشین شاسی بلند با پلاک تهران که داشت آهسته حرکت می کرد، پرت شد تو بلوار!!!
راه چاره این است که یک گروه خبرنگار و فعال محیط زیست با هماهنگی کشورها ی ساحلی خزر و احتمالا حمایت مالی همین کشورها یک تور کامل در تمامی سواحل به همراه ارائه گزارش برگزار کنند و به دور از حب و بغض های احتمالی رایج و سیاست کاری ، نشان دهند که وضعیت سواحل به چه،شکل است و کدام کشور فاضلاب شهری و صنعتی را وارد خزر میکنند و کدام کشورها استانداردهایی را تعریف و رعایت میکنند، گزارش به افکار عمومی و همچنین دولت های مربوطه باعث جلب توجه و ارائه راهکار و اصلاح امر خواهد شد.