باسلام
خبر این مطلب را میرساند که آمریکا اقرار به نفوذ ایران دارد
وچون از نظر خودش جسارت حمله به خودش را اول از طرف ایران دیده . و می داند ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد.
خوب این مطلب چه ربطی به روسیه یا چای دبش داره؟!
اللهم انی اعوذبک من الفقر ...یکی از همسایه هامون قسم می خورد یک ماهه برنج برای خانه نخریده ..یکی دیگه می گفت (این و من قسم می خورم) می گه با هزار شرمساری و شدمندگی هر دفعه میرم مغازه یک ونیم کیلو برنج می خرم به خدا با این اقتصاد فلج با این گرونی و زیر فشار کرایه خانه شکستیم
آمریکا. از ایران خواهش کرده یعنی اینکه کمکمون کنید ایرانی ها ، فهمیدن یک من ماست چقدر کره میده ، زور ندیدن ، وقتی مظلوم کشی میکنن باید ببینن که قدرت یعنی چه . مرگ بر آمریکا و اسرائیل قاتل و خونآشام.
دوستان آگاه باشین تا زمانی که مردم یک کشور پشتوانه دولت آن کشور باشن.یعنی یه دولت مردمی راس کار باشه.حتی اگه سلاح آن مردم چوب و چماق باشه.قدرتهای جهانیبه مشابه آمریکا و شوروی هم توان جنگ با آن کشور را ندارن.
دوران چنگیزخان و تیمور ها ووووووووو به پایان رسیده.