به نظر من سربازی چیز مسخره ای هست که دو سال پسرها رو از همه جا دور میکنه. باید آموزش های لازم رو در یک دوره کوتاه بدن و دست از سر این بنده خداها بردارن. خدا رو شکر که پسر نیستم این دوران رو تحمل کنم. امیدوارم یه روزی بشینن یه فکر اساسی کنن و الکی عمر جوونها رو تباه نکنن.
قبل نظر دادن به خالکوبی دیگران در مورد جواب علی آقا که به دهاتی ها توهین میکنه وبه نظر دهنده ها میگه دهاتی پرفسور خودت قبل حرف زدن فکر کن بعد حرف بزن ما همه نان دهاتی ها رو میخوریم واونها هسنتد که ما شهری ها رو اصلا قبول ندارن
من به شخصه به کار عملی و فنی علاقه داشتم ولی به خاطر ترس از سرباز صفری به دانشگاه رفتم و بعد پشت میز نشین شدم و زندگیم به فنا رفت با وجود داشتن درجه افسری باز 56 روز اضافه خدمت داشتم ! بدم از نظام و نظامی گری می آمد !
فرد مفیدی هم برای مملکتم نشدم چون پشت میز نشینی رو دوست نداشتم
هیچ چیز اجباری خوب نیست
سربازی باید 5 یا 7 سال باشه با آموزش کافی وتمام حقوق و مزایا و پذیرش مسولیت ولی دلبخواهیافراد مثل من کم نیستند
سردار مهری با اشاره به معافیت سربازی به بهانه داشتن خالکوبی اشاره کرد و گفت: صرف داشتن خالکوبی به معنای معافیت نیست؛ تشخیص اینکه خالکوبی جنبه روانشناسی دارد یا خیر برعهده پزشکان است.!!!!!!!!!!!
پزشکان هم یا به خاطر ترس از این افراد و یا با دریافت رشوه ، معافشون می کنند
اتفاقا باید اینایی که خال می کوبند را به عنوان سرباز به مرزها فرستاد تا آدم بشوند
ایراد یک نفروتوی کارت نوشتن زندگیشو خراب می کنه
طرف رفته سربازی که کار کنه واستخدام بشه انگ روانی هم بهش میخوره اگه اینکارو می کنید مراکزی که به اینجور افراد شغل بدن هم تاسیس کنید