اگه قراره حساب ارزی باز کنیم پس صرافی دیگه چیه؟ خب ارز رو از بانک بخریم و بریزیم تو حساب ارزی. الان که هیچ صرافی ارز نمیده. هر موقع میریم میگن ظرفيت تکمیل شده.
سلام من دو ماه میشه نمی توانم دلار دولتی و سهمیه ای خودم و بگیرم صرافی رادکس در کرج جوابگو نیست و صرافی ملی هم وقتش در سایت یا پر یا تا می بای مدارک و ثبت کنی میگه تمام شد و در میشه بفرمایید الان چه کنیم
راهنمایی کنید در سایت ثبت نام نموده و بعد یک حساب ارزی و گرفتم بانک خود را انتخاب نمودم و اما صرافی وجود ندارد ارز دولتی و بده
یعنی چی؟ بریم به صرافی پول ارز آزاد پرداخت کنیم بعد دو دستی به بانک بدهیم و بعد بانک ۶ درصد ازش بردارد.
اگر هم بخواهیم انتقال بدیم به خارج از کشور از خود صرافی ها یا ارز های دیجیتال استفاده می کنیم. این وسط بانک چه می کند.
سلام سوال اینجاست اگر حساب ارزی باز کنیم چند روز بعد ارز موفق به خرید ارز میتونیم بشیم و ایا ارز دولتی هستش اصلا و کدام صرافی میتونیم بفروشیم وقتی که دو هزار دلار به حسابمون اومد ؟