کشورهای عربی دارن راحت و هر چه دلشون بخواد نفت میفروشن و مردمشون در اسایش و ارامش و رفاه و لدت و خوشی زندگی میکنن اونوقت ایران هم همش مداخله در جنگ و فتنه انگیزی و اشوب راه انداختن هستند
اگر قرار است روزی جنگی شود باید فقط برای ایران باشد نه برای کسی دیگر. اسرائیل پست و کثیف و پلید و تروریست و جنایتکار و همه چیز هست ، بله میدانیم، ولی همان عربها بروند با او بجنگند ما یکبار برای اینها جنگیدیم و الان میگویند خلیج عربی ، همین کمکهای دورادور به فلسطین کافی است، البته انتقام فرماندهان سر جای خودش، ولی اگر این اعراب به ویژه عراقیها بار دیگر کمک خواستند یا پاسخ منفی دهید یا با کلی منت و تاخیر کمکشان کنید تا قدر ایران را بدانند و نمکدان نشکنند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲
اعراب هیچ وقت و در هیچ حالی از ایران کمک نخواستن. این خودبرتر بینی را از کجا آوردین؟ در سوریه همه اعراب گفتند دخالت نکنید اما ما دخالت کردیم. در قضیه فلسطین هیچ کشور عربی از ایران نخواسته دخالت کنه. در عراق هیچ کس از ایران نخواسته به عراق کمک کنه اتفاقا خیلی از عراقی ها از دخالت ایران ناراحت بودند.