اصلأ چرا کشور ما با پاکستان و مصر و ... مقایسه میشه، خب شاید اونا کمتر از حد معمول برق مصرف میکنند. چرا ایشان با کشورهایی مثل کره جنوبی ، ژاپن ، کانادا ، آمریکا ، آلمان و ... مقایسه نمی فرمایند؟ مصرف سرانه در ایتالیا و انگلیس هم قطعاً از ما بیشتر است ولی چون جمعیت شان کمتر است مصرف کلی شاید اندکی کمتر باشد که ایشان آن را هم نادیده گرفته اند.
جناب استاد سهمیه ای
در پاکستان بعضا تا ۱۰ ساعت روزی در بعصی مناطق برق ندارن..یعنی کمبود دارن..نه اینکه عمدا مصرفشون از ما کمتر باشه..واقعا کیلویی استاد شدی
جناب استاد فروهر فرزانه، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف، اگر کمی الفبای اقتصاد را می دانستید، متوجه می شدید که در هیچ کشوری میزان مصرف انرژی بخصوص برق و حتی بنزین مهم نیست بلکه آنچه مهم است ، بهره وری در مصرف انرژی است ( بهره وری از تقسیم میزان انرژی مصرفی بر میزان تولید ناخالص ملی است) وقتی دولت اجازه افزایش تولید ناخالص ملی را نمی دهد مسلماً بهره وری انرژی کاهش یافته ، لذا بجای پرداختن به مقابله با افزایش مصرف انرژی ، بایستی شرایط را برای افزایش بهره وری انرژی سوق دهیم که این کار با افزایش قیمت انجام شدنی نیست بلکه بایستی از راهکارهای عقلانی استفاده کرد.
جناب استاد در همه جای دنیا منظورم کشورهای توسعه یافته است هزینه های خوردو خوراک و پوشاک مردم بسیار بسیار پایین تر از درآمد و مثلا 10 درصد درآمد آنهاست ولی حامل های انرژی گرون است در کشور ما برعکس است حامل های انرژی ارزان و خوراک مردم گران است . شما قیمت خوراکی ها و مسکن و پوشاک رو کنترل کن و پایین نگه دار ولی حامل های انرژی را گران کن دیگر کسی اعتراضی ندارد و مصرف هم درست و بهینه خواهد شد.