در پی انتشار تصاویری از بانوی اول کره جنوبی که در آن همسر رئیس جمهور این کشور یک کیف لوکس «دیور» را به عنوان هدیه میپذیرد، جنجالی در کره جنوبی برپا شده است. رسانهها در این کشور برای توصیف این ماجرا اصطلاح «رسوایی کیف دیور» را به کار بردهاند.
اکنون در اظهار نظری تازه رئیس جمهور کره جنوبی، این رخداد را «مانوری سیاسی» توصیف کرده است. یون سوک یول این حرکت را تاسف بار خوانده اما از عذرخواهی خودداری کرده است.
این را مقایسه کنید با ماجرای 3.7 میلیارد دلاری چای دبش!
الان زمان خوبی است که کشورهای اسلامی در برابر طرح آمریکا اعلام کنند که آنها نیز کشور یهودی را در منطقه فلسطین به رسمیت می شناسند به شرط آنکه بیت المقدس بخشی از آن نباشد این کار افکار عمومی جهان را بهتر با فلسطینی ها همراه می کند ضمن اینکه محق دانستن فلسطینی ها بر شهر قدس باعث خواهد شد درب مجاهدت و جهاد به این زودی ها بسته نشود و از این جهت هم جای نگرانی نیست.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۱۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۰
این طرح قرار نیست به فوریت چیزی را روی زمین تغییر دهد
فقط در افکار عمومی جهان موضع فلسطینی ها را تقویت می کند تا بتوانند در شرایط بهتری زندگی کنند
رژیم اشغالگر به زودی به درک واصل خواهد شد و فلسطین عزیز به دست رزمندگان جان بر کف اسلام ازاد خواهد شد.
به زودی کافران و مشرکین ساکن در فلسطین منقرض خواهند شد و بندگان خدا در ان زندگی خواهند کرد و احکام خدا{نماز-روزه-حجاب} در سرتاسر فلسطین اجرا خواهد شد ان شاء الله
نحن غالبون
اللهم ارزقنی توفیق الشهادت
اللهم ارزقنی بهشت عدن
اکنون در اظهار نظری تازه رئیس جمهور کره جنوبی، این رخداد را «مانوری سیاسی» توصیف کرده است. یون سوک یول این حرکت را تاسف بار خوانده اما از عذرخواهی خودداری کرده است.
این را مقایسه کنید با ماجرای 3.7 میلیارد دلاری چای دبش!