محمد تاتلیسس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
سلام و درود به امپراطور ابراهیم تاتلیسس بزرگ که بارها عشق و علاقه و ارادت خودش رو به ایران و ایرانی ابراز کرده. اون ماجرای توهین که کاملا دروغ بود وشیطنت خبرنگار بود اینه که خبرنگار از ابراهیم میپرسه که شما ایرانی ها رو دوست دارید. اما ابراهیم عصبی میشه میگه نه. این چه سوالی هستش معلومه که دوسشون دارم وقتی ایرانیها اینقدر به من ابراز علاقه میکنند من هم عاشق ایران و ایرانی ها هستم. ولی اون خبرنگ ر فقط اون تیکه که ابراهیم گفت نه رو پخش کرد و بقیشو سانسور کرد.
Saeed
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
درودبرهردوبزرگوارواستادبی نظیروامپراطوربزرگ موسیقی ترک
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
ما ایرانی ها عاشقتیم. امپراطور ابراهیم تاتلیسس بزرگ انسان باشرف و خیر که به زندگی خیلی ها سر و سامان دادی. کاش که ی عده که هیچ شناخت درستی از شما ندارند و با شنیدن شایعات دروغ و مسخره به شما توهین میکنند شناخت بیشتری از شما داشتند و ماجرای شیطنت اون خبرنگار خبیث رو که حرفهای شما رو تقطیع و سانسور کرد رو میدونستند. دوستدارشما هستیم. امپراطور.
ابراهیم تاتلیسس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
بزرگ مرد فخر هستی امپراطور ابراهیم تاتلیسس. ما ایرانی ها عاشقت هستیم و هم صدات رو دوست داریم هم شخصیت بزرگ و انسانی تورا.
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
ابراهیم تاتلیسس بزرگ مرد خیر و شریفی که زمان این زلزله ی اخیر ترکیه. درب های تمام هتل هاش رو برای مردم زلزله زده که جایی برای سکونت نداشتند رو باز کرد و تا مدتها بهترین خدمات رو به مردم بی سرپناه داد. ما ایرانی ها عاشق تو هستیم. هم صدای زیبا و بی همتای تو هم شخصیت والا و بزرگ تو.
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
تو چی حالیته آخه که میگی مطرب. تو یه بدبختی که هیچ ... حالیت نیست. تاتلیس مرد بزرگ ترکیه است. تو برو آهنگران گوش کن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
اقای رشید افتخار نیست با یک رقاص یک خواننده اروپایی برو سر آرامگاه شهید خلبان دوران یا شهید حججحی کلا شهدا
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
موفق ومویدباشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
درود بر رشیدپور
sam
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۲
این چندتا کامنت که نشون میده دوستان چشم دیدن هموطن و غیره رو ندارند..!!!
اون برنامه‌شو ضبط کرده، طرفدارشم تماشا میکنه.. چه زوری به شما اومده..!!!؟؟
نظرات بیشتر