اون کامنت اولی ، اینقدر خودتو به خریت نزن . این عزیزان بعد از حکم مقام معظم رهبری مبنی بر تعطیلی بازداشتگاه بدستور دادستان وقت به اونجا فرستاده شدن . اینه تابعیت از ولایت که شما اینقدر مدعیش هستید ؟
انتظار عموم مردم برخورد قاطع با مسئولين اصلي اين ماجراست. اون آقاي بد دهن كه اون پائين نظر گذاشتن معلوم شد كه با قاتلين هم نظره . كدام ناموس به خطر افتاد !؟
خانواده كشته شده ها : دو روز اين دنيا و منافع آن ارزش اين را ندارد كه از حق انساني و طبيعي خودتان بگذريد . جدي باشيد و پيگير انشاله كه خداوند ( فقط خداوند ) به شما كمك خواهد كرد
واقعيت اين است كه اگر آقاي روح الاميني نبود امروز اسمي از كهريزك هم شنيده نميشد و جواب پدران و مادران داغدار همان درد مننژيت بود. براي آنها صبر ، براي آنها بخشش و براي آنهاي دگر از خدا مقداري انصاف آرزو ميكنم !
اين عزيزي كه نظرش با «خدا وكيلي رو به اين ميگن... » شروع شده واقعا گستاخ و كج فهمه كه اينجوري راجع به كسايي كه كشته شدند (حالا خوب و بدشون با خدا). آخه آدم بي ... اينجوري راجع به حق ديگران قضاوت مي كنن؟؟!!!
اصلا اونا به قول خودت با با جان و مال و اعصاب مردم بازي كردن... با حكم كدوم دادگاه كشته شدند؟؟ ها؟؟؟
در مورد نظر پنجم ... اونی که این نظر رو دادی معلومه که خودت هم قبول داری که نظرت مسخره و احمقانه است که این طور تابناک رو تحت فشار گذاشتی که نظرت رو منتشر کنه!!
انصاف داشته باش تو ظاهرا خبر نداری اونجا چه اتفاقی افتاده...
قبول وتاييد ديكتاتوري در كامنت بعضي دوستان بارز است :"اگر جلوي بچتو نگيري وبچه بره توخيابون جيك بزنه حقش مجازاته اون هم نه از نوع محاكمه ،زندان واينجور چيزها مجازاتش مرگه اون هم با فك ودندان شكسته استخوان هاي خرد شده اعضاءسوزانده شده."واقعا بترسيد از اينكه خدا بخواهد همين بلا هاراسرخودتان بياورد.ظلم ظلم است ستم ستم تعدي تعدي است در حق هر كه باشد محكوم ومنفور است وهيچ استثنائي ندارد