روزنامه محبوب ارزشی ها به دست حزب الله و انصار الله «سیلی سخت به صهیونیست ها در آسمان و زمین و دریا» زده. فکر می کنم منظورش این است که انتقام سخت تا حدی انجام شده. بالا خره وقتی از آسمان و زمین و دریا اسرائیل را سیلی باران کرده اند جای دیگری نمانده. دیگر قرار نیست که ما هم از زیر زمین به آنها ضربه بزنیم.
از یک طرف چند قروش به حقوق ها اضافه کنید از طرف دیگر هنوز حقوق بگیران اولین حقوق خود را نگرفته بیش از درصد اضافه شده دلار را گران کنید تا نه تنها ریالی از جیب دولت کم نشه بلکه سودی هم بکنه سودی از سفره مردم بدبخت .
راه درمان این اقتصاد و نجات کشور فقط و فقط تغییر سیاست های داخلی و خارجی است . تا سیستم بانکی کشور ازتحریم خارج نشود و تا سرمایه گزار خارجی وارد کشور نشود همین وضع ادامه خواهد داشت و اگر افزایش حقوق 200 درصدی هم داده شود هیچ دردی دوا نخواهد شد . باید سیاست های کشور تغییرات اساسی و اصولی علمی داشته باشد و لا غیر