یکی از معضلات کشور ما مشاورین املاک هستند که برای گرفتن هر چه بیشتر کمیسیون روز به روز و ساعت به ساعت بر طبل گرانی مسکن می کوبند، بنده هم در انتخابات پیش رو به کاندیدای رای می دهم که قاطعانه در پی حل این معضل فراگیر که گستره آن تا روستاهای کم جمعیت گسترده شده برآید.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۰
کشوری که صادرات نداره ، ینی تولید نداره ینی سرمایه گداری در صنعت نداره . در نتیجه پول مردم میره سمت مسکن و دلار وووو ، خب انتطار این میشه که از مسکن درامد کارخونه در بیاد برا همین این عدم تطتبقها رو میبینی . پس مشکل ، املاکی نیست .
مسئولان ما کلا در دنیای دیگری زندگی میکنند و مردم رو اصلا نمیبینند! ماها نیستیم ! فقط خودشون! آره اینترنت برای همه خوداشون آزاده , ما هم هیچ , ما نگاه!
من ماندم چطور مسٸولین در هر شغلی ناکارامد هستند و بخاطر کارشان را خوب نشان دهند دروغ می گویند،اینترنت فقط اسمش است.چون هیچ کس بابت کارش پاسخگو نیست،برای همین جواب پس نمی دهند هیچ طلبکار هم هستند ولی تا کجا می توانند اینطور پیش بروند؟