جليلي را نمي توان ناديده گرفت يعني چه؟
جليلي با تمام قوا كمتر از پنج درصد جمعيت بالغ كشور وزن دارند ، اين حقيقت در انتخابات مختلف كشور ثابت شده است .
از نظر ملت ايشان وزني ندارد و نظراتشان قابل اعتنا نيست. بقيه موارد را هم خود دانيد.
آقای جلیلی ویژگی های ممتاز زیادی دارد. نتیجه برجام را هم دیدیم و دیدیم که آبی برایمان در دیگ مذاکرات برجامی نجوشید و کشور عقبگرد کرد. تعامل دولت رئیسی با دنیا بهتر بود و ایران بدون انزوای بین المالکی در شانگهای و بریکس و ... عضو شد و فروش نفت و رشد اقتصادی اش رشد کرد. یک زمانی در مورد شهید رئیسی هم همین تخریبها بود که اگر بیاید در پیاده رو ها دیوار میکشد. تخریب را رها کنید و با انصاف باشید.
پیشاپیش یه حسی بهم میگه جلیلی میشه...ولی ای کاش نشه چون هر جریان تندرویی قادر به اداره کشور نیست..نه فقط ایران..در هر کشوری.. اصولگرایان بهتره کنار بایستند...رای من حتی به همتی هم نیست.. بنظرم در این شرایط آقای لاریجانی بهترین گزینه است برای کشور .با توجه به اعتدالی که در رفتار و عملکرد ایشون هست .
من کهبه کل با رای دادن مخالفم. اما اگه جلیلی کاندید بمونه به هر کس دیگه ای که رقیب اون باشه میرم رای میدم. چون این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست. مردم اینو مطمئن باشید.