ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۵
برنامه ی فردوسی پور مستقل و بدون تعلق رنگی هست. اون نشون داد پیروزی بیشتر از همه سود کرده از داوری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۵
ورزش حرفه ای یک نوع کسب و کار است و هر کسب و کاری مقتصیات خودش را دارد. شرافت کاری در کسب و کار خوب است اما در کسب و کار دنبال شرافت اخلاق عمومی نگردید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۵
استناد به آمار یه برنامه که طرفدار لنگ هست درسته ایا؟
ایرانی وطن پرست
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۵
حالم از فوتبال بهم می خوره، کاش این بودجه و هزینه در کشور و در بین ورزش‌های دیگه پخش می شد، ورزشی الکی پر مدعا و پر از حاشیه و بی اخلاق و پر از فساد، طرفدارهای بی تربیت دیگه چی بگم ..... جمعش کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۵
کجای گل آفساید بود که این همه قصه میگید

مگه پرسپولیس چند تا گل زد؟
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۵
متاسفم برای صدا و سیما که با راه اندازی یک سیرک نه تنها فوتبال ایران بلکه اخلاق را هم نابود کرده است . واقعا رفتار مجری بی تربیت صدا و سیما را که مشاهده کردم بحال هزینه هایی که از جیب بت المال برای این سیرک میشود تاسف خوردم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۵
سلام
واقعا جالبه در طی چندسال گذشته رسانه هرازچندگاهی حمله به جامعه پزشکی و معلمان و ... کرده با دلایل مختلف . پزشکانی که بعد از سالها درد و رنج بیش از 80درصد انها زیر شصت میلیون خط فقر دریافتی دارند .

ولی اگر بازیکنان فوتبال بدون هیچ تاثیر خاصی در زندگی مردم با سنین بیست تا سی سال در هر فصل میلیاردها تومان از پول بیت المال دریافت کنند میگن حقشون هست خوب زرنگ هستند و تلاش میکنند .

ببینید چه برسر افکار مردم امده که سودمندترین افراد برای سلامتی انها تبدیل به منفورترین کردید و بی سودترین افراد تبدیل به محبوبترین شده اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۵
تو سایت ویکی پدیا ببینید زیر عکس آقای درویش چی نوشته ، من که از خنده روده بر شدم‌.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۶
گزارشت کاملا رنگیه ، همه دیدند که مدیر عامل پرسپولیس چی گفت و ضبط شده بهتره تطهیر نکنید. در ضمن حمایت دولت از این تیم عیان هست و مشخص . کدوم تیم تو ایران ثبات مربی و مدیر داشته بجز اونها ؟ کدوم تیم وزیر خارجه وقت برای قرارداد بازیکنش میره کشور همسایه ؟
Mortezz
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۶
استقلال که ادعای بی پولی و عدم حمایت رو داره چطور این مبلغ رو به بیرانوند پیشنهاد داده!
نظرات بیشتر