سال گذشته برای مشاوره تحصیلی پسرم در مقطع دبیرستان، با روانشناسی در حوزه انگیزش و هدف یابی و... تماس گرفتم، برای حدود 40 دقیقه، 850 هزار تومن درخواست می کرد.
روانشناس در کشورهای پیشرفته واقعا روانشناس است و کارش در اکثر موارد موثر و مفید است اما در ایران روانشناسی یعنی فقط حرف الکی و بی تاثیر زدن. صد جلسه هم پیش روانشناس بری هیچی نصیبت نمیشه و آخرش نتیجه ای نمی گیری چون روانشناس بیسواده. حالا این روانشناس با این کیفیت پایین کارش انتظار داره در آمدش معادل یک روانشناس حقیقی باشه؟
گفت و گو با مشاوران دانا و حکیم و خبره یکی از نیازهای ماست. نیاز هم نیست به مشکلی برخورد کرده باشیم به همین اندازه که بتوانند انرژی مثبت منتقل کنند و راه های درست زندگی را بیاموزند ارزش داره. البته گام اول این است که مراجعان این کار را تجاری نپندارند این خود می تواند در روند درمان اختلال ایجاد کند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
یعنی ملت برای گرفتن انرژی مثبت و راه درست زندگی باید اینهمه پول و حق ویزیت بدن؟ خب مادربزرگ و پدربزرگهامون که این موارد رو بهتر و بدون هزینه بهمون منتقل میکنن. روانپزشکی فقط یه بیزینس هست و بس
آقای دکتر افروز مردانه بگه نظرش راجع به این به اصطلاح روانشناسها چیه؟؟؟
چرا دولت این همه جواز داده به آدمهایی که فقط چهار کتاب ترجمه شده روانشناسان غربی رو خونده اند و لیسانس روانشناسی گرفته اند؟؟؟
بابا به خدا قسم اینها موجب بدبختی جوانها هستند
یکی از آشنایان ما کرشناسی ارشد روانشناسی از دانشگاه آزاد دارد. کارشناسی اش اصلا یک رشته نامربوط از دانشگاه آزاد بود. الان شده روانشناس و داره مشاوره می دهد. من خودم استاد دانشگاه هستم. در دوره ارشد دانشجو آحدود 12 واحد درس می خواند، آیا واقعا با 12 واحد طرف می شه روانشناس و می تونه مشاوره بده؟
به یه خارجی یه بار گفتم اگه بری امریکا نیاز به وکیل داری اگه بری المان حسابدار لازمه اگه افغانستان سفر کنی محافظ نیاز داری و اگر بیای ایران حتما یک روانشناس خوب استخدام کن