کنشگری نامزدهای اصلاح طلب در انتخابات نباید جهت منازعات درونی جبهه اصولگرایی را که در بازه زمانی انتخابات به اوج خود میرسد، را به بیرون و به سمت اصلاح طلبان منحرف کند. (در چالش با نامزد اصولگرا، به اصولگرایان ارجاع دهند تا منازعه اصولگرایی باقی بماند.)
جبهه واحد اصولگرایی، طی یکی دو انتخابات دیگر به جریانی چند تکه و با منازعات درونیِ جدی تبدیل خواهد شد. اصولگرایی اصولاً به معنی کنار نیامدن با مخالف است و این ویژگی در انتخاباتِ بدون رقیب، شکافهای درونیِ جبهه اصولگرا را به شدت تحریک و تا حد انشقاق تعمیق می کند.
نکات مهم:
- کشور و تمام مشکلاتش بر پایه نرخ دلار میچرخه حتی اشتغالزایی و مسکن، بنابراین هنر رئیس جمهور و تیمش کاهش سریع وپایدار نرخ دلار به حدود 35 هزار تومن میتونه باشه، تورم و معیشت و مسکن و اشتغال و تولید هم متعاقب اون و خودکار، به سوی بهبود حرکت میکنن. نامزدها بگن چطور میخوان این کار رو بکنن و چه زمانی به این هدف میرسن، برای موارد دیگه لطفاً وقت فرسایی نکنن.
- آقای آخوندی چرا در انگلیس ساکن شد و سرمایه گذاری کرد؟ چرا اسمش بعنوان یکی از عوامل بردن سود کلان در حد گنچ قارون از بورس و اضمحلال بورس بعد از بیرون کشیدن سرمایه اشون از بورس مطرح هست؟
باید از تمام جناح ها (اصولگرا، اصلاح طلب، اعتدالگرا، مستقلین)، کاندیدایی برجسته در انتخابات حضور داشته باشند و مشارکت مردمی حداکثری شود.
قهر و تحریم انتخابات دیگر چه حرفی است؟!!!!
اگر نمایندگان جبهه های مختلف در انتخابات حضور داشته باشند مشارکت بالای ۹۰ درصد است. در صورتی مشارکت کمتر از ۹۰ درصد می شود که نمایندگان برجسته احزاب سیاسی به میدان نیایند که اتفاقا نمایندگان تمام احزاب سیاسی ایران از اصول گرا گرفته تا اعتدالگرا و اصلاح طلب به میدان آمده اند و ان شاء ا... مشارکت بالای ۸۰، ۹۰ درصد خواهد بود.
پاسخ ها
نکته بین
||
۰۸:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۰
به قول آقای رنانی یا باید پارادایم شیفت اتفاق بیفتد یا این سیستم خواهد مرد.دیگر کار از اصولگرا و اصلاح طلب و اعتدالگرا گذشته است. به نظرم جمهوری اسلامی اینقدر باهوش هست که این شیفت را انجام خواهد داد. نشانه هایش دیده می شود
ناشناس
||
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۰
نه جانم مشارکت حداکثری ربطی به مشارکت جناحها ندارد. همین این جناحها و آدمهای اطرافشان به 5 هزار نفر نمی رسند. مردم از اصلاح طلب و اصولگرا عبور کرده اند
سوای جریان اصلاح طلبی و اصولگرایی ، ما دو نوع مدیریت را تجربه کرده ایم گروهی که توان مدیریت دولت را دارند ولی جریان تندرو اجازه کار را به آنها نمی دهد و بیشتر از کشورهای بیگانه کارشکنی می کنند و دوم گروهی هستند که توان اداره امورات را ندارند و فقط با شعار و بد اخلاقی می خواهند فقط در قدرت باشند و جهت حفظ قدرت از تکفیر هیچ کس ابایی ندارند و بنظر من اگر گروه دوم مهار نشوند هر دولتی اعم از اصولگرا و اصلاح طلب نمی تواند موفق باشد
جبهه واحد اصولگرایی، طی یکی دو انتخابات دیگر به جریانی چند تکه و با منازعات درونیِ جدی تبدیل خواهد شد. اصولگرایی اصولاً به معنی کنار نیامدن با مخالف است و این ویژگی در انتخاباتِ بدون رقیب، شکافهای درونیِ جبهه اصولگرا را به شدت تحریک و تا حد انشقاق تعمیق می کند.