جواب عدم مشارکت را مردم مدتهاست داده اند. لطفا خودتان را به اون را نزنید.
اصلاح طلب، اصولگرا دیگه تمومه ماجرا
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۰
همین عدم مشارکت دراین چندسال اخیر بود که قیمتهارا چندبن برابر کرد بیکاری راتشدید با مالیات ستانی عجیب وغریب کارآفرینان را جان بلب کردو ارزش پولمان را خاکسترکرد جرات دارید بازهم رای ندهید ببینید چه به روزتان خواهد آمد
ناشناس
||
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۰
ناشناس ۱۴:۲۲
مگر شورای نگهبان 6 تا از بهترین و واجد شرایط ترین افراد رو انتخاب نکرده؟ پس چرا باید انتخاب بین آن ها ارزش پول را کاهش دهد؟
دولت پزشکیان همان دولت روحانی است چون همه اعضای ستاد انتخاباتی پزشکیان اعضای هیئت دولت روحانی هستند.
واقعا آیا مردم می خواهند دوباره دولت روحانی سر کار بیاید و اوضاع اقتصادی مردم بدتر از این چیزی که هست بشود؟
مردم خودتون انتخاب کنید. آیا از دولت روحانی راضی بودید؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۰
هر چی باشه بدون شک از دولت چهارم احمدی نژاد بهتره
ما دولت تحریم و وعده نمیخوایم
ناشناس
||
۱۵:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۰
راضی نبودیم ولی دولت جلیلی از همه دولتها بدتره
ناشناس
||
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۰
دولت روحانی هرچه بود از دولت قبل و بعد خود موفق تر بود
ناشناس
||
۰۸:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
دولت روحانی چهار سال اول عالی کار کرد و ملت به پاس قدردانی بار دیگر بالاترین رای تاریخ را به روحانی داد که هرگز تکرار نشد. سپس دولت سایه دست بکار شد و علیه دولت دوم روحانی توطئه کرد کاش پزشکیان دولت سوم روحانی باشد.
توجه داشته باشیم بسیاری از آراء آقای جلیلی از طرف دلالهای مسکن و ارز و سکه و اتومبیل به صندوقها ریخته میشود و این نکته بسیار مهمی است که در زیر پوست آرای آقای جلیلی متاسفانه وجود دارد .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۰
ولله گل گفتی
از وقتی آقای قالیباف از جلیلی حمایت کرد روند دلار و طلا صعودی شد
بگذارید جلیلی بیاید ما از کسی نمی ترسیم . بهرصورت از حق خود دفاع خواهیم کرد .به مسولین عرض می کنم ریاست جمهوری را صحنه تسویه حسابها نکنید جلیلی برای این سمت مناسب نیست و آغاز تنشهای بیشتر است .
متاسفانه همینطوره و مردم به این واقعیت توجهی ندارند . نه مردم و نه حتی رسانه ها و به نظر میرسه که نسبت به نقش دلالهای ارز و سکه وو ... در آراء بی توجهی وجود داره . طبیعی هم هست و دلالهای بازار سیاه بدنبال بازارهای سیاهتری میگردند و نقش معادلات قدرت در این قضیه چه از لحاظ روانی و چه واقعی بسیار موثره .
یک سوال. اگه ظریف و پزشکیان ادعا میکنن که عامل همه تحریمها و ...از ابتدا تا الان جلیلی بوده درحالی که جلیلی جزو دولت نبوده و پشت صحنه مثلا شورای امنیت ملی بوده، پس یعنی اگه پزشکیان انتخاب بشه باز هم جلیلی در پشت صحنه میتونه به تحریمها و ... دامن بزنه درسته؟ بماند که با مجلس بشدت راستگرا چظور میخواد کنار بیاد. با قالیباف در راس مجلس میخواد چکار کنه؟ مگه قوانین رو مجلس نمینویسه و دولت صرفا اجرا کننده قوانین مجلس نیست؟
احتمال اینکه هر 5 تا بر 3 بخش پذیر باشند
برای محاسبه این احتمال، باید در نظر بگیریم که:
تعداد اعداد مورد نظر برابر 5 است
هر یک از این اعداد باید بر 3 بخش پذیر باشند
با توجه به این شرایط، احتمال اینکه این اتفاق رخ دهد برابر است با: 1/3 × 1/3 × 1/3 × 1/3 × 1/3 = 1/243 یعنی احتمال اینکه هر 5 تا بر 3 بخش پذیر باشند، 1/243 یا حدود 0.4% است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۱
این محاسبات کاملا درست است ولی بنظر من از ضریب یک و نیم استفاده شده منطقی تر است
اصلاح طلب، اصولگرا دیگه تمومه ماجرا
مگر شورای نگهبان 6 تا از بهترین و واجد شرایط ترین افراد رو انتخاب نکرده؟ پس چرا باید انتخاب بین آن ها ارزش پول را کاهش دهد؟