اونیکه گفته تو دوره رییسی زنان رفتند ورزشگاه بهش میگم بله تو دوره روحانی که نمی گذاشتند و اگر دوره روحانی بودخود شما کفن پوش میشدید .رابطه با عربستان هم همین
دکتر جلیلی واقعا قشنگ صحبت کرد و با منطق جواب میداد و فکرش کار میکنه و شخص مناسب رئیس جمهوری هستش ، اما پزشکیان همش کلی گویی و جرو بحث چون چیزی تو چنته نداره جزییاتی نداره و سریع عصبی میشد و بیشتر میپرید وسط حرف جلیلی ،خلاصه پزشکیان اصلا مناسب نیس ک از دارودسته روحانی خطرناک .
رای ما دکتر جلیلی مردمی و دلسوز
آقای جلیلی میگه من برنامه نوشتم. مثل این میمونه که یه نفر برنامه درسی برای بچش بنویسه و بهترین برنامه هم باشه ولی قابلیت اجرا نداشته باشه.مثلا برنامه از ساعت ۵ صبح شروع بشه و بچه ساعت ۷ از خواب بیدار بشه.
آقای پزشکیان میگه برنامه رو باید کارکنان اون سازمان بر اساس نقاط ضعف و قوت و توانایی های خودشون بنویسن که قابلیت اجرا داشته باشه.
پاسخ ها
افرین
||
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
اقای پزشکیان در دور اول برنامه 5 ساله مصوب در مجلس را قبول داشت در این دوره میگه قبول ندارم ! خوب یادش دادند اگه انتخاب شد در اصل کسانی که پشت ایشون هستند نمی خواهند برنامه را اجرا کنند هر طور هم که بشود می گویند ما گفتیم اوضاع درست نمی شود ! خیلی راحت و شیک عین روحانی
آقای جلیلی در سایه ی نامزد های پوششی نظرات خود را در قالب جملات کلی پنهان می کرد . اما پوششی ها که رفتند دیگه نشد تو سایه بمونه .... مجبور بود نظرات اش رو بگه و همین نظرات به ضررش شد . آقای پزشکیان ادای آدمهای سخنور رو در نمی آره ... خیلی خودشه ... بی روتوش ... سعی نمی کنه با بازیگری خوب ، بهتر به نظر برسه . عدم جاه طلبی آقای پزشکیان برند جذابی براش درست کرده ... خودش خبر نداره .
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
دقیقا!این آدم هیچگونه دست و پایی برای رئیس جمهور شدن نمیزنه.
از صداقتش خوشم میاد.
افرین
||
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
می دونید اقای پزشکیان اصولا واقعا دست و پایی برای ریاست جمهوری نمیزنه چون براش اهمیت نداره ایشون همون در حد نماینده مردم می تونند باشند . چون واقعا اینقدر توان اجرایی نداره . توان اجرایی ان هم در این اوضاع زمانه جهان منطقه و ایران واقعا دل میخواد برای همین گفت من حاضرم از انتخابات کنار بکشم ولی اگر شما به 8 درصد نرسیدی تو را اعدام کنند ! این اقا در دور اول از برنامه 5 ساله که تو مجلس خوشان تصویب شده حمایت می کرد الان در دور دوم زده زیرش ! میگه قبول ندارم ! چون کسانی که پشت ایشون هستند اصولا قرار نست این برنامه را اجرا کنند . بخدا انتخاب پزشکیان یک خسران جبران ناپذیری برای کشور ایران خواهد شد .
کسی که هنوز نمیدونه اون سه کشوری که ازش اسم میبره و میگه ما نیاز به رابطه اقتصادی باهاشون نداربم یعنی نمیدونه که اون ۱۹۶ کشور دبگه اقتصادشون با همون سه تا تنظیم میکنند نه با اقای جلیلی. هر وقت جلیلی گفت بردارهاش و خانواده اش چه نقشی و سودی تو تحریمها دارند قول میدم بهش رای بدم.
همه بگین ایشالله
فقط قسمت کشورهای دیگر جهان نشود که ما در این زمینه اول باشیم تو بدبختی