با توجه به نظرات آقای دکتر پزشکیان اگر جماعت دگم بی منطق تخریبگر مداخله نکنند و با انواع خرابکاریها و چوب لای چرخ گذاشتن ها مانع کار نشوند می تواند مملکت را از این مخمصه و گرفتاری نجات بدهد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۰:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
مگه میشه مگه داریم . مگه میشه از امتیازات و مزایای خاص برای افراد خاص گذشت.اینم بدون تهمت و تخریب نمیشه
ناشناس
||
۰۸:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
اگر چوب لای چرخ پزشکیان بگذارند آن ۶۰ درصد می شود ۹۰ درصد اینطور نیست که مخالفان او بتوانند هرکاری بکنند
من در دوره اول به دکتر پزشکیان رای دادم ولی الان به شدت نگران آینده دخترم شدم و همش به این فکر میکنم که بعد از پیروزی پزشکیان چه خواهد شد؟!! ای کاش نگرانی ما را جناب پزشکیان برطرف کنند تا دوره دوم هم با خیال راحت به ایشان رای بدیم.
بغیر از دولت خاتمی تمامی دولت ها در امتداد همدیگر عمل نموده اند و اوضاع کشور رو به ویرانتر شدن برده اند و تنها اسم رئیس جمهورها عوض شده! اگر بجای احمدی نژاد روحانی آمده همان کار احمدی نژاد را با شدت بیشتر انجام داده و اگر رئیسی بجای روحانی آمده به بشدت خیلی بیشتر همان کار دو فرد قبلی را انجام داده و کشور را بسمت نابودی برده اند!
و داستان همچنان ادامه دارد...
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۱:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
سید محرومان واقعا همه را محروم کرد
فقر و نداری در مملکت بیداد می کند
دولت روحانی دو دوره دارد دوره اول کهبا فاصله یکی از بهترین دولتها بود و دوره بعد با هفتاد و چهار درصد دوباره انتخاب شد ولی از بخت بد مصادف شد با لات بی سروپایی به نام ترامپ کهمثل زلزله ده ریشتری بود از داخل هم که همین پایداری چی ها مرتب سنگ می انداختند با سیاست دوسال هم این مردک ترامپ را مهار کردند و دکتر ظریف گفت بگذارید مذاکره کنیم طولانی کنیم تا اثر ترامپ دیوانه کم شو د نگذاشتند حالا همینها طلبکار شده اند
کشور دست سوپر سرمایه داران و خانوده های اشرافی مذهبی است.جلیلی را حقیر خواهند کرد و بعد خانخ نشین میشود و پزشکیان را بعد از دوسال منفور مردم خواهند کرد.
دیگه انقدر ننه من غریبم بازی نداره که. مجلس به وزرایی که وصل هستن به دوره روحانی درصورتیکه پزشکیان رئیس جمهور شد میتونه رای اعتماد نده. و نذاره بقولی دولت روحانی شکل بگیره. دعوا سر چیز دیگست دعوا سر شکلگیری دولت روحانی برا بار سوم نیست. دعوا سر میز ریاست جمهوری و وزارت خونه ها و معاون رئیس جمهوریه که برسه به اصولگراها.
افکار واعمال امثال جلیلیان کشور را به این فلاکت کشانده است کسانیکه فقط به شعارها ی مضرومنافع باندی خود به هر قیمت می اندیشند وحال وروز ملت برایشان اصلا مهم نیست تو گویی جمعی را به رعیتی گرفته اند ودر روز روشن مثل اب خوردن حقیقت را کتمان می کنند
دوستان عزیز و محترم، لطفا اگر وقت کردن یه نگاه به وظایف رئیس جمهور در قانون اساسی داشته باشند بعد اگر صلاح دونستن برای حمایت از شخص مد نظرشون رگ غیرتشون باد کنن،
با تشکر