درباره مناظرات دو نکته ضروری است:
1) مناظره در ایران عمدتاً در مراکز علمی و پژوهشی یا به صورت برنامه های مخاطب خاص در رسانهها انجام می شود و ادبیات حاکم بر آن ادبیات علمی است. اصولاً "مناظره با مخاطب عام" در فضای سیاسی و علمی ایران امری ناشناخته است.
2)ضعف نظام بروکراسی کشور، فقدان دسترسی به آمار و نبود سیستم جامع اسنادی از یکسو و خالی شدن فضای علمی از اساتید مبرزِ فراجناحی، به نوعی فقدان معیار برای اظهار نظر درباره مسایل مختلف و ارزیابی نظر نامزدها در هر موضوع منجر شده. مثال: نرخ تورم صحیح دوره روحانی کدام است. تورم یک ماه انتهایی دولت، متوسط 8ساله، متوسطه سه سال آخر، نرخ تورم بخش تولید و غیره و الخ
انچه که ضرورت ان در کشور احساس می گردد به کارگیری افراد متخصص و نخبه در اداره امور کشور است و برای اینکه یک کشور مسیر پیشرفت را طی کند بایستی علمی اداره گردد .
بنابراین اداره کشور توسط یک سری افراد عامی نه میسر است و نه به صلاح کشور . انشاالله مسیر کشور اصلاح و کاسبان تحریم نیز محو شوند .
با پزشکیان دلار اخر سال ۸۰ تومان با جلیلی حدود ۹۰ تومان زیاد سخت نگیرید ، اقتصاد علم است نه احساسات و فعلا اقتصاد مملکت زپرتی و داغون و به چند سال برنامه ریزی درست و صحیح نیاز دارد
سخنان اخیر زنگنه را با دقت گوش کنید تا مشخص شود جلیلی چه ظلم بزرگی به مردم و کشور کرده بهمین دلیل هم حاضر به مناظره نیست پور محمدی هم به او گفت مناظره کن تا حقیقت روشن شود ولی همچنان طفره می رود . درشبکه های مجازی می توانید پیدا کنید .
برای کولر گازی شما و کلاه گذاشتن سر مردم، برق ساختمان های اداری را روزها یکبار یافته 11 و یکبار 13 قطع میکنند. کارخانه های صنعتی هم برق درست درمون ندارن.
توی زمستان هم بخاری و شوفاژ شما زیاده و پتروشیمی ها تعطیل.
جواب گرمایی بودن شما را نوههایتان باید بدهند.
داستان اون بیلیبوردهای علیه پزشکیان چیه
مگه این مملکت نظارت بر عملکرد نامزدها نداره
با چه اجازه ای علما دروغ میگه جلیلی
و هزاران بنرهای تبلیغاتی و بزرگ و مشکوک و دروغ برعلیه پزشکیان با هزینه های سنگین
در کل روستاها و حاشیه شهرهای بزرگ نصب شده است