درست است كه اكثريت هموطنان ترك و كرد ما به آقاي پزشكيان راي داده اند ولي مگر اين عزيزان ايراني نيستند.
اگر بگوييم بسياري از روستائيان عزيز و محترم ايراني با تبليغاتي كه طلبه هاي اعزامي به روستا داشتند به آقاي جليلي راي دادند آيا ارزش حقوقي اين راي ها ناديده گرفته مي شود؟
اين ها كه حتي براي راي هموطنان عزيز آذري و كرد ما ارزش قائل نيستند چگونه به خود اجازه مي دهند در منصبي قرار بگيرند كه براي ملت بزرگ و متكثر ايران تصميم گيري كنند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
چطور ثابت می کنی اکثریت در کردستان اصلا رای دادند؟؟؟؟؟ در تهران مشارکت زیر ده درصد بود
تنها راه مقابله با اریبی بیش از اندازه آرا در مناطق خاص جغرافیایی و قومی نژادی استفاده از سیستم رای الکترال (مشابه ایالات متحده) است.
این سیستم عادلانه تر است و توسعه سیاسی متوازن تری در مناطق کم جمعیت (نسبت به پر جمعیت) بوجود می اورد
رای قومی را استان های فارس نشین داده اند! به نقشه پراکندگی آرای تفکیکی نگاه کنید. حتی در یزد و کرمان که به اصطلاح پایگاه اصلاح طلبان است. ظریف و خاتمی در شهرهای خودشان هم نتوانستند برای پزشکیان رای بگیرند!
اگر قالیباف و جلیلی مشارکت میکردند به احتمال زیاد قالیباف به دور دوم میرفت واقعیت این است که دافعه جلیلی بر جاذبه ش میچربید. هرگز نمیشود میزان حس رای دهندگان به کاندیداها رو دست کم گرفت انسان ها اکثر کارها رو حسی امجام میدهند