یک مساله بدتر در قرارداد کرسنت این بود که ریسک مخزن به ایران تحمیل شده بود یعنی اگر گاز میدان سلمان به هر دلیلی تمام میشد یا با افت فشار مواجه میشد، ایران مجبور بود از مخازن دیگرش به هر قیمتی که میشد باید گاز را تهیه و به ثمن بخس به شرکت کرسنت تحویل میداد.
اصولا توجیه فنی و مالی توسعه میدان سلمان برای انتقال گاز آن به عسلویه، تصفیه و سپس مصرف داخل بود اما با خیانت مدیران منصوب وزارت نفت زنگنه و آگاهی او، به یکباره پای یک شرکت واسط بی اعتبار که قبلا در میدان مبارک به تعهدات خود عمل نکرده بود، به قرارداد باز شد. نکته خیانت بار دیگر قرارداد کرسنت این بود که محل تحویل گاز به امارات، جزیره ابوموسی تعیین شده بود و این مساله به نحوی بر مالکیت امارات بر جزایر سه گانه ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک صحه میگذاشت.
یکی از مدیران شرکت نفت بود زمانیکه نماینده مجلس شد تا مدتها از خانه ای که شرکت نفت دراختیار او قرار داده بود بطور مجانی استفاده میکرد وقتیکه خانه از او گرفته شد شدیدا مخالف زنگنه شد
موضوع کرسنت یک قرارداد حقوقی درباره صادرات گاز است. شایسته است افراد حقوقی و ترجیحاً اداره حقوقی وزارت نفت در این باره اظهار نظر کنند. با نوشتن گزارش توسط افراد کم آگاه مثل گزارش تابناک موضوع شفاف نمی شود. ابهامات زیادی در متن این گزارش وجود دارد که از ارزش آن کاسته است. چنین گزارش هایی علاوه بر اینکه موجب روشنگری نمی شوند بلکه شبهات زیادی نیز ایجاد می کنند.
کاملا مشخص هست چه خیانتی کرده اند آقایان
چطور کسانی که اینقدر خیانت کرده اند هنوز راست راست می گردند بعد از بیش از 20 سال
اتفاقا اینجا آنهایی هم که ظاهرا مخالف و منتقد کرسنت هستند مقصر هستند
چطور هنوز بعد از 20 سال کاری نکرده اند
این نشان از مافیای بسیار قوی و بانفوذی هست