راه حل درست این است که در مناطق کویری نیروگاه های خورشیدی ایجاد شود. پول نمیخواهد اگر به شرکت های فناور داخلی و خارجی سهم فروش بدهند سرو دست میشکنند برای ایجاد نیروگاه . از طرفی برای مردم کولرها و وسایل کم مصرف را با وسایل پر صرف کنونی عوض کنند
و پولش را مثل وام برگردانند درست کاری که ژاپن کرد و وسایل پرمصرف را با کم مصرف در کل کشور عوض کرد
از سخنان ایشان مشخص است هیچی از برق نمیداند و همین افراد هستند که روزگار صنعت برق را به این روز انداختند.
ولتاژ ثابت نیست و با افزایش جریان افت ولتاژ بوجود میآید.
وزارت نیرو برای کم کردن مصرف از فرکانس استفاده میکند. مثلاً فرکانس را از ۵۰ هرتز که فرکانس شبکه است. آن را زیر ۵۰ میآورد البته تا یک حدی امکان پذیر است. با این کار عملاً کم فروشی میکند
تاخیر پرداخت هزینه تولید برق نیروگاههای بخش خصوصی و شرکتهای نیروگاه ساز از وزارت نیرو به ۹ ماه رسیده. وقتی قیمت گذاری برق جوری هست که فروش برق صرفه نداره و مفت میدن، طبیعی هست منابع مالی برای افزایش تولید نباشه.
قرار بود آقایان آقازاده عباسی و صالحی روسای انرژی اتمی تا سال ۱۴۰۰بیست هزار مگاوات برق از نیروگاههای هسته ای تحویل کشور بدهند که فقط ۷۰۰مگاوات از نیروگاه بوشهر به شبکه برق وصل می شود که هر سال دو ماه هم تعطیل است حالا این آقایان پر ادعا باید پاسخگو باشند که متاسفانه مرجع پیگیری نیست.
مشکل اصلی کم شدن جمعیت است. اگر الان ایران 250 میلیون نفر جمعیت داشت به ازای هر نفر سه نفر بادبزن به دست داشتیم. یکی استراحت می کرد و سه نفر با حداقل هزینه او را باد میزدند.
و پولش را مثل وام برگردانند درست کاری که ژاپن کرد و وسایل پرمصرف را با کم مصرف در کل کشور عوض کرد