رضایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
شکافت رابطه ها و چرخش مسئولیهای برخی حضرات همیشه مسئول(اسلامی و علی عسگری و....) از شکافت اتم و سانتریفوژ سخت است . شایسته سالاری کیلویی چند؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
کمیته چی بودنشا نگفتی چرا؟؟
یکی از مردم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
با این گزارش، یعنی کلا تعطیل. طرح های ناتمام و نا موفق، توصیه به مردم الکی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
مملکت احمدی نژاد می خواهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
ای کاش مسئولین اقتصادی و آموزشی کشور هم نصف لیاقت و توانا ئیهای هادی ساعی و علیرضا دبیر را داشته باشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
واقعا جای رییسی خالی
بنده خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
یه اشتباه و خلط مبحثی وجود داره، که اتفاقا روشن کردن وجه تمایزش تکلیف شما رسانه‌هاست. اینکه کلی آدم به درد نخور و رابطه محور در سیستم مدیریتی کشور مشغول هستن قابل انکار نیست؛ اما اینکه هرکسی رو با هر سطح شایستگی بخواهیم به این دلیل کنار بزنیم نه منصفانه است و نه منطقی. به عنوان یه فرد جزء فعال در صنعت که با فضای مجازی زیاد سروکار داره، تابحال با وجود جستجو در سایتهای مرجع و حتی کانالهای غیررسمی، تابحال اسمی از ایشون به هر عنوانی در شرکتهای دارای تضاد منافع، اخباری از کارسازی فرزندان و افراد وابسته، درگیری در حواشی سیاسی غیر از موارد ملی و یا مسائل مشابه ندیدم. اگر اینطور باشه و متخصص هم باشه، چنین مدیرانی رو باید قدر دونست، وگرنه هم باید با دلایل متقن و شواهد قابل قبول در افکار عام به حاشیه روند. صرف مسئولیت گرفتن و اعتماد چند رئیس دولت، به نظرم نکته‌ی منفی‌ای محسوب نمیشه.
ایرج
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
باسلام
عمده کارهای انرژی اتمی پروژهای این سازمان بزرگ است. که آقای اسلامی برای کنترل و پیشبرد
این پروژها بهترین انتخاب است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
آقای دکتر پزشکیان اقتصاد وتولیدو بورس درست کن نابود شدیم 4ماهه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۱
تابناک هم که همه رو نمینویسه بعدش اسلامی موفقه درضمن رئیس سازمان انرژی اتمی نمیتونه که جونی باشه که هنوز مسئولیت پذیر به این سنگینی نیست. د
نظرات بیشتر