آقای دکتر ظریف با پزشکیان بعد از پانزده تیر، باید هم تردید در مفید بودن خودتان در کنار پزشکیان داشته باشید، چه رسد به مفید بودن در جایگاه معاونت راهبردی،
البته بنظر می رسد این را آقای دکتر جهرمی بعد از پانزده تیر بخوبی درک کرد
البته و صد البته که شما و خیل عظیمی از مردم نگران مهین بر حسب وظیفه ورود کردند
#چه کنیم که هندوانه سربسته است
درود بر پزشکیان شجاع
رئیس جمهور ما پزشکیان است نه ظریف
ملت ایران به ظریف اعتماد ندارند او بزرگ شده آمریکاست و ایرانی ها را خوب نمی شناسد .
به آقای پزشکیان امیدوارتر شدیم ، انشاالله با کنار گذاشتن افراد مشکوک و غربگرا یک دولت مردمی سرکار بیاید و مملکت را آباد کند .
یاشاسین دکتر پزشکیان
کابینه پیری که به شدت با علم روز دنیا فاصله دارند، چطور انتظار باید داشت که این کابینه با نسل جوان و نخبگان ارتباط برقرار کنه، متاسفانه بعنوان عضوی از ستاد مرکزی دکتر پزشکیان از انتخاب این کابینه بشدت متاسف هستم و قطعاً این دولت که از ناهمگونی سیاسی تشکیل شده است محکوم به شکست است و آخرین روزنه امید مردم و اقوام جامعه از بین رفت،جناب پزشکیان شما که حافظ نهج البلاغه هستید در جاهای مختلف همین نهج البلاغه اشاره به شایسته سالاری شده است آیا شما در پیش وجدان خودتان این شایسته سالاری را در دولت خودتان احساس می کنید.