بعد از ۲ ماه انتظار میگن جا نداریم، با اینکه کمتر از ۴۰۰ متر خانه ما با مدرسه فاصله داره. واقعا خجالت آوره، پس مدیریت و برنامهریزی آموزش و پرورش چکار میکنه که راحت میکن جا نداریم
من تجربه مدارس دولتی و غیر انتفاعی را برای فرزندانم دارم. هیچکدام بفکر تحصیل درست و اصولی برای آینده سازان کشور نیستند. کتاب فارسی اول ابتدایی را ببینید، حال آدم بهم میخوره.
مدرسه علوم پزشکی شیراز شاگردان دبستان خود را با بهانه مختلف پذیرش نکرد و آن بدان علت بود که باید شهریه نرمال را از آنها طلب میکرد و بجای آن از مدارس دیگر شیراز مخصوصا مدرسه طبیان با گرفتن مبالغ هنگفت (۱۵۰ میلیون تومان) آنها را جایگزین کرد. ای کاش نظارتی بر روند ثبت نام مدارس بود و ای کاش والدین از پرداخت این پول ها به عناوین مختلف خودداری می کردند تا جلو این فساد گسترده گرفته میشد.
پرداخت اجباری کمک ها تقصیر مدارس نیست. من خودم ناظم هستم.
دولت یک ریال به مدارس کمک نمیکنه. برخلاف تصور رایج، آب و برق مدارس رایگان نیست. این ماه ۸۰۰ هزار تومن پول آب دادیم. ده میلیون تومن برای اسپیلت مدرسه خرج کردیم و هزارتا هزینه دیگه.
من 5 دوره برای بچه هام به عنوان نماینده اولیا در انجمن اولیا و مربیان مدارس مختلف عضو بوده ام. محل مصرف پول جمع شده از اولیا در مدارس دولت، بسیار سلیقه ای و در دست مدیر مدرسه است که پول زیادی هم هست. شما فکر کنید یه مدرسه با 500 دانش آموز نفری 5 ملیون بگیره میشه 2/5 ملیارد در سال ، که این پول را مدیران مدارس دولتی با اسناد و مدارک باید خرج مدرسه کنند. جسارت نمی کنم ولی به نظر من در این مسیر جای تخلف بسیار باز است بنابراین آموزش پرورش باید یک حساب متمرکز با نظارت بازرسان منطقه ای ایجاد کند و محل مصرف پولهای جمع شده را از قبل مشخص کنه تا یه تغییر مثبتی در مدارس ایجاد بشه. و الا این روش کنونی هم باعث نارضایتی مردم هست و هم مدیران /.
همه مدارس شهریه می گیرند و هر کس به تشخیص خودش البته اگه مدرسه دولتی در مناطق کم برخوردار باشه شهریه کمتره ولی در مناطق متوسط به بالا به هیچ عنوان کوتاه نمیان من پسرم رو هنرستان دولتی ثبت نام کردم گفتند 7 میلیون بدین با چک و چونه به 5 میلیون نقدی راضی شدند