مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
کدام کارتان موفق بوده که !؟
نوید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
۳۰سال پیش نانهارنگ گندمی داشتند ولی العان همه پزشکان متخصص طب سنتی اعلام کردندبه دلیل گرفتن سبوس گندم آردهابیخاصیت شده اندوفقط شکم پرکن هستند.مردم هم دلشان خوش هست که چه نان سفیدی میخورندنمیدانندباعث دیابت ودههابیماری همین آردسفیداست
خسرو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
دلیل گرانی نان اینه که اکثر نانوایی ها اجاره‌ای هست،ماهی 50میلیون تا100میلیون،ادم هست که 4تا7نانوایی دارد و اجاره داده،مشکل اصلی نان مافیای نان است و بس.
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
شرایط نگهداری گندم ها هم بهداشتی نیست معلوم نیست شاید کپک هم بزنه من در ترکیه نان خوردم نه نفغ میکنی سریع الهضمه نه یبوست میگیری
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۰
پزشکیان وگرانی نان، منم امروزسرصف نونوایی فهمیدم. علی برکت الله.