ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
بالاخره این آقا برای اینکه از سکه نیافتد باید یک جوری خودش رو تیتر رسانه ها کنه دیگه ؟؟؟!!! چه بهتر از هم زدن این آش؟؟!!! آقای عابدزاده زاده هم از ایشون محبوب تر بود و هم قبل از ایشون از تیم رقیب اومد پرسپولیس اما هیچ وقت این بازی هایی که این در میاره را در نیاورد. چون محبوب هست و نیاز به این اداها ندارد ، اما این آقا بعد بیست سال هنوز داره خاطره نگفته می گه. دیگه نه این فوتبال ایرانی ارزش داره و نه خاطرات تو . الان دیگه حتی برای فوتبال این دو تیم استادیوم پر هم نمیشه، اینقدر که فساد و حواشی تو فوتبال هست.
شهاب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
بنده خدا از اونجا رونده و از اينجا مونده س.. هر چند وقت يه بار يه مصاحبه ميكنه .. كه تو رو خدا منو يادتون نره .. بي خيال عمو..
بهزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
اینم فکر میکنه کسی بهش اهمیت میده؟!!
سالها پیش "ملت پرسپولیسی" تکلیف این بنده خدا رو دقیق و منصفانه معلوم کردن، با همون شعار معروف: "مهدی هاشمی نسب... اصل و نسب"
خلاصه و مفید
پاسخ ها
جهان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
اگه ميشد به نظر آقا پيام يه ميليون لايك مي دادم..
ز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
همه پیر میشن میگن چیه اون همه الکی کُری میخوندیم و حرص میخوردیم و ....این آقا هنوز هم نچسب و خاله زَنَک مونده،،،،معلومه که چقدر محتاج محبت پرسپولیس بوده و هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
این هم مثل اغلب فوتبالیست ها بلده هی اشک تمساح بریزه. نمیدونم این پول های نجومی از چه بابت به اینها داده میشه. ما که نه تو تورنمنت های باشگاهی یا بازی های تیم ملی چیز زیادی از این جماعت پر مدعا ندیدیم تا حالا.