ضعیف ترین رئیس جمهور تاریخ از دوره ساسانیان به این ور قطعا آقای پزشکیان هستش.
ایشون جوری در مورد برخی موارد از جمله نا ترازی انرژی صحبت می کنند گویی مردم مقصر هستند. اگر مصرف انرژی زیاده مشکل از دستگاه عریض و طویل سازمان استاندارد هستش که به هر وسیله گرمایشی با پرت انرژی بالا مجوز تولید میده. اگر بحث هدر رفت انرژی در ساختمان ها هست مشکل سازمان نظان مهندسی شما هستش.
به نظر میاد مقید کردن عنوان طرح به چهار وزیر حق مطلب را ادا نکند.
قطعی برق ، افزایش قیمت ارز ، گرانی مایحتاج عمومی ، کمبود اقلام تجهیزات پزشکی و دارو و .....معلول یک فاکتور بسیار اثر گذار یعنی ضعف بسیار شدید دیپلماسی و ارکان مرتبط آن بوده و هست.
بنا بر این ضعیف ترین وزرا را باید وزیر خارجه بر شمرد.
یکی هم وزیر علوم را نام ببرد . که با سعه صدر دارند حقوق کارمندان این وزارت خانه ر ا با تورم ثانیه ای بالا برده واقعا ممنون با فوق لیسانس و 18 سال سابقه کار حکم کارگزینی ات انقدر باشد که وقتی می خواهی ضامن بشی یا وام بگیر ی کارمند بانک به تو بخندد و بگوید دروغ میگویی یا شما دو حکمه هستید .امکانات رفاهی که دیگر قابل وصف نیست . نمی دانم با این همه اقدام مثبت چه کنیم . البته روسا دانشگاه ها را هم عوض کند زیاد فرقی به حال ما کارمندان ندارد چون اعضای هیات علمی یک قانون به نام هیات امنا دارند که هر کار ریس دانشگاه با موافقت اهضای هیات علمی درست میداند و به ضرر کارمند هست همان را انجام می دهد .