کالاهای وارداتی به خاطر تعرفه های بالا که فشار به ملت ایران بیاد برای خرید.و بر عکس کالاهای صادراتی مفتی از تولید کننده خریداری میشه و برای صادرات تعرفه ای روش نیست یا کمه.دهنمون سرویس شده به خدا.نمیتونیم زن بگیریم.
حرف تابناک در مجموع صحیحه ولی محاسبات یک ایراد دارد. هر تریلی 24 تن بار می زند و با سیمان تنی 30 دلار می شود 720 دلار به ازای یک تریلی. مقدار سوخت هم برای یک تریلی 90 دلار حساب کردید. برای همین مقایسه عدد 30 دلار با 90 دلار صحیح نیست و باید کلی بار یعنی 720 دلار را با 90 دلار مقایسه کرد. یعنی مصرف گازوییل برای هر تن سیمان 30 دلاری می شود حدود 3.5 دلار
کسی نیست از آقایان ناظرين در مجلس و اتاق بازرگانی و غیره سوال کند که مگر این سد ها در یک روز و یک هفته و یک ماه ساخته شدن ،که حالا یادشون افتاده که ، در صادرات سیمان ضرر کردیم و شاید هم اهداف دیگری را دنبال میکنن از این افشا گری ، مثل خروج ۲۰ میلیون لیتر گازوئیل روزانه از سیستم بدون پایش ؟؟؟