متاسفانه زدن جوش شیرین هم در برخی نانوایی ها دوباره انجام می شود بخاطر اینکه می خواهند چند جوان سریع ارد و اب را مخلوط و خمیر نرسیده را تهیه و وارد تنور کنند و حاضر نیستند صبح زودتر بلند شوند
چون اتحادیه نمی خواهد اقدامی کند وقتی مجوز راه اندازی نانوایی بصورت قطره چکانی و سخت هست و یا گفتن سهمیه آرد باید هفت خوان رستم را رد کرد نتیجه همین است
-
نان سنگک در تهران تا 50000 ت هست زنگ زدیم اتحادیه میگن باشه اقدام می کنیم 2 ماه گذشته حتی مراجهعه نکردند
-
بهترین بهانه شده محدودیت تعداد نان با هر کارت
-
با این که نان گران شد باز هم بی فایده
-
مورد دیگر نان ساده پخت نمی شود و فقط نان کنجدی و غیره پخت می شود به اجبار
نانوایی بربری نزدیک خانه ما رو ۱ ماه تعطیل کردن الان باز شده ولی نونش رو نمیشه خورد!
چرا همه آژادپز نشن که این دنگ و فنگها جمع بشه؟!! یکی دیگه هست دوبله حساب میکنه
با سلام
واقعا نمیدانید نابسامانی نان از کجاست؟
بیشتر مدیران آرد و نان خود نانوایی دارند وگرنه مگر قرار نبود که نان کیلویی شود؟ چرا نمی کنند؟
تنها راه ساده حل مشکل کیلویی فروختن نان است.
یکی از بستگان نانوایی سنگکی آن هم در شهرستان دارد. با پخت نان صبح و شب ماهانه حدود سیصد میلیون تومان درآمد دارد
یا یکی از دوستان در روستا با پخت نان لواش فقط دو تا سه ساعت عصرها ماهیانه حدود چهل میلیون تومان درآمدش است.
بازرسی هم که به قول همین بستگان نانوا با پول چایی قابل خریدن هستند. تازه اگر مافیای مدیران آرد و نان و فرمانداری بگذارد