این مطالب صرفا ادعا است و قابل قضاوت نمی باشد .الان جوان ها بدون هیچ سابقه بیماری سکته می کنند و از دار دنیا می روند. با این صغری کبری چیدن ها پس بابای من هم شهید شده.
اتفاقا از مسببین آغاز وضع بد اقتصادی امروز مرحوم هاشمی رفسنجانی است. بنیان توسعه کشور پس از جنگ در زمان ایشان اشتباه گذاشته شد و این بنیان کج همچنان اقتصاد را به سمت سقوط می برد. این خانم هم هر از گاهی برای خودنمایی یک چیزهایی می گوید که شاهدش فقط خودش است و خاطرات پدرش.
پدر عزیز است برای اولاد و در مرگ پدر اگر کسی گریبان درید بر او عیب نیست! من از همبستگی خانواده مرحوم حجت الاسلام هاشمی رفسجانی لذت می برم! روح آن یار امام و بزرگ مرد عصر ما شاد و یادش گرامی!
هیچ یک از ما بی عیب و معصوم نیستیم آن مرد فقید هم مثل همه ما، با این حال ایشان یکی از کم نظیر ترین بزرگان عصر ما بودند و امروز هم ما باید قدر دان زحمات ایشان برای کشور و دین باشیم. و فرزندان ایشان را حتی المقدرو تکریم کنیم، خصوصا محسن و فاطمه را !!!
چرا هی القا میکنید که کشتند ایشون را. اونموقع که استخر اختصاصی میرفتند شما فرزندانش هم اگر خیلی نگران بودید میرفتید که مورد سوء قصد قرار نگیرند. هدفتون چیه هی داستان را تکرار میکنید؟ بعد مگه پزشکی قانونی دقیق نمیگه علت مرگ چی بوده؟