کسایی که نظر منفی دادن در مورد حاتمی کیا معلومه دل پری ازش دارن که مطالب بیربط مثل کپی کاری بهش نسبت میدن.کجای فیلم از کرخه تا راین کپی؟کجای مهاجر کپی؟کجای بوی پیراهن یوسف کپی؟شما عرضه داری بیا مثل آزانس شیشه ای رو بساز اصلا کپیشو بساز.مهم اینه که فیلمای حاتمی کیا مثل جواهرن که حالا هم ارزش دارن .
منظور از کپی چیست ؟
به الگو برداری میگید کپی ؟
اجرای بهتر از اصل یکی از رموز موفقیت حاتمی کیاست .
حاتمی کیا اگر کپی هم بسازد ، چنان کپی فیلمی را میسازد که اصل آن اثر اینقدر موثر نمیتواند باشد
با سلام
یکی از بزرگترین معضلات ما در کشور، انتقاد کردن بدون ارائه راهکار عملی است.چه در رسانه و سینما و چه در وادی های دیگر. در طول تاریخ اگر بررسی کنیم به شخصی به نام مولوی میرسیم که وقتی آثارش رو مطالعه می کنیم به این میرسیم که این فرد، شخصی انسان ساز بوده. اون انسان رو شناخته و در جهت تربیت اون چه در زندگی فردی و چه اجتماعی در قالب شعر، نشر فرهنگ کرده.اگر مولوی الان زنده بود، به نظر من فیلم ساز میشد. چون فیلم بیشترین تاثیر رو فعلا در فرد و جامعه داره میزاره.وقتی به آثار سینمایی افراد دلسوزی چون حاتمی کیا برخورد می کنیم؛ نیز انتقاد رو میبینیم و کم و کاستی ها رو. راهکار عملی که موجب خارج شدن از این برهه رو نمی بینیم. این با انسان سازی فاصله دار. مگه امام خمینی نگفت صدا و سیما که یه بخشس اون میشه گفت هنر هفتم سینما میشه یک دانشگاه است. خوب جناب حاتمی کیا، من اگه بخوام وارد دانشگاه فیلم های سینمایی شما بشم چه چیزی به من اضافه میشه؟ چه تو زندگی فردی و چه اجتماعی. کدوم کم و کاستی من با راهکار عملی شما در فیلم رفع میشه؟ الان که تربیون سینما در دستان شماست باید به این بیشتر توجه داشته باشید تا حقی که بر گردن شماست بصورت کامل ادا بشه.
پاسخ ها
داوود
||
۱۳:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۴
وارد دانشگاه حاتمی کیا اگر بشوید میتوانید ببینید که انسان ایرانی معاصر چه زخم هایی بر سینه دارد و از چه رنج می برد. این چیزی است که یاد میگیرید و اگر این را آموختید آنگاه میتوانید در دانشگاه های دیگری نحوه تسکین این زخم و رنج را یاد بگیرید.
به هیچ وجه نباید به کسی که درد را نشان می دهد بگوییم تا وقتی که راه حل را بلد نبودی ساکت باش! اگر من بدانم که راهی که انتخاب کرده اید به پرتگاه ختم می شود باید ساکت بمانم و این را به شما نگویم؟ یا اگر هم گفتم باید بر من بشورید که تو که راه درست را بلد نیستی پس حق نداری راه غلط را هم به من نشان دهی؟
عجب روزگاری است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کار بر محترم با این همه محدودیت باز هم میخواستید استاد حاتمی کیا فیلمهای بهتری بسازند . اگر فیلم های ایشان تقلیدی هم باشد اینقدر خلاقیت دارند که فیلمهای جذاب ایشان مثل آژانس شیشه ای و یا از کرخه تا راین رو میشه بارها و بارها دید و از دیدنش لذت برد هر بار که این فیلمها رو نشون میدن میگم بازم آژانس شیشه ای ویا ... ولی بعدش دو تا چشم دیگه هم قرض میکنم نگاه میکنم همین خاک سرخ رو ببینین اینقدر قشنگ مشکلات جنگ رو به تصویر میکشه که آدم کاملا می تونه احساس کنه چی به سر مردم شهرهای مرزی اومده واقعا دستش درد نکنه حیف از این همه خلاقیت که بیهوده به هدر میره
استاد حاتمی کیا امیدوارم روزی بیاد که فیلمهای شما اکران بشه و دیگه خبری از اخراجیها ، پوپک و مش ماشااله وفیلمهایی از این قبیل نباشه