شما که علاقه به این پوشش اسلامی هستید ، چند درصد جامعه را تشکیل می دهید، تعداد شما در این گردهمایی به اندازه یک کلاس سی نفری هم نبود، حالا آمدید اتمام حجت می کنید،
خانواده های مذهبی باید به شهرهای مذهبی مثل کاشان و قم مهاجرت کنند .
گاهی اوقات هجرت لازم و واجب است
تحمیل نظر و اعتقادات دینی و شخصی به ۸۵ میلیون جمعیت صحیح نیست .
امیدوارم که خانواده های مذهبی بتوانند در کاشان و قم ، مدینه فاضله ایجاد کنند و آرامش داشته باشند و از زندگی شان لذت ببرند .
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
مثل اون بنده خدا که میگفت هر کی نمیتونه جمع کنه بره و همینطور محمدرضا هم همچین چیزی را یکبار گفته بود شما هم میگی کی حق داره محل زندگی مردم را تعیین تکلیف کنه در چند کشور این اتفاق می افته؟
خانم هایی که مدعی هستند حجاب قانون صریح اسلام است. ازدواج یک مرد با 4 زن هم قانون صریح اسلام است ایا برای ان هم جلوی خانه علما جمع می شوند و اتمام حجت می کنند تا شوهرانشان 4 زن بگیرند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
اون حق هست البته باید عدالت را رعایت کنند و وظیفه مردان نیست اصلا زن بگیرند در حالت عادی چه برسه ۴ زن اما حجاب و دیگر مسایل تکلیف هست نه حق
جامعه باید حساس باشد قدیم حساسیت روی ناموس خیلی زیاد بود گاهی بعضی ها افراطی اما الان بعضی ها نمیدانم نمیبینند به زن بی حجاب و بدپوششان در خیابان نگاه می شود و باز به زنشان نمی گویند بعضی هاشون با وضع نامناسب نگرد؟آیا غیرت و حساسیت کم شده در بعضی افراد ؟علتش چیست؟