بورس متاثر از وضعیت تحریمی و تنش های سیاسی به این روز افتاد. اما انس جهانی طلا امسال بیش از 20 درصد رشد داشت که با تورم خود ایران جمع خورد. همان طور که همتی هم گفت و شما مسخره اش کردید، گفت پایین نمیاد!
افزایش نرخ ارز بر خلاف گفته این کارشناس سبب کاهش رشد بورس می شود زیرا سرمایه ها را از بورس به سمت خرید ارز هدایت می کند. برای بسیاری سهامداران سود سالانه شرکتها در تصمیم گیری مهم نیست و افزایش نرخ سهام که سود سریعتری دارد مهم است. تثبیت نرخ ارز به بازار سهام کمک می کند زیرا ارزها بیش از میزان لازم بر اساس معیارهای اقتصادی رشد کرده اند و آین رشد باید متوقف شود.
تازه اونم شاخص سازی با چند سهام نورچشمی. وگرنه اغلب سهمها بازده منفی داشتند. قیمتها صد تا دویست درصد زیر ارزش ذاتیه ولی خریدار نداره چون بازار کاملا دولتیه و سهامدار عمده و حقوقی دستکاری میکنه هم بالا هم پایین سهم کاملا دستکاریه
اگه بخاد شعار رهبری عملیاتی بشه و تنش از کشور دور بشه شاخص ۵میلیون واحد بدهکار است
سرمایه مردم در بورس طی ۵ سال یک دهم شد ولی تورم ۱۰ برابر خودتون بدونید بورس چه فلاکتی افتاده