ریس جمهور امریکا به جنون آنی وبه مرز 100دیوانگی رسیده وآمریکاه واقتصاد امریکاه را بدون شک با بلند پروازی های دیوانه گونه ومستی وار.به تباهی خواهند کشاند.ترامپ فکر کرده ایران ایران 47سال پیشه؟؟؟!!!که باید به این جانی باج بدهد!!!!ایران مقتدر درزیر یک پرچم.ورهبرحکیم وفرزانه ی انقلاب بدون شک همچین جواب دندان شکنی بهش خواهد داد تا در تاریخ امریکاه ودنیا درج شود.
درود بر مردم با خرد ایران زمین.کشور عزیزمان بسیار قدرتمند است فقط عده ای منافق و غیر ایرانی میخواهند ایران را ضعیف نشان دهند.ما باید با اتحاد و یک صدایی و هم دلی به جنگ شر برویم تنها چیزی که دشمن آمریکایی وصهیونیسم از ما جلوتر است رسانه های آنهاست که با پروپاگاندا و اختلاف افکنی میخواهند ایران مقتدر وبا عزت را ضعیف نشان دهند.اقتدار و قدرت نظامی =امنیت=پیشرفت اقتصادی=پیشرفت سیاسی=ابر قدرت شدن و هیچ وقت تحدید نشدن.انشاالله قدرت پوشالی ومغز توهیشان را نمایان خواهیم کرد.درود بر نخبگان دانشمندان وفناوران وامنیت آفرینان ایران عزیز.
اصلا نباید این جزیره دورافتاده و بی اهمیت رو بهش توجه کنید.
اینا گرای اشتباه میدن با تبلیغات.
میخوان هزینه ندن.
فقط منافع آمریکا در شعاع زیر ۵۰۰ کیلومتری رو تهدید کنید و اصلا به این جزیره دور افتاده محل ندید. اینا فقط رد گم کنی و عملیات فریبه.