ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
بعد مردم برای یک کنسرت ابی میلیاردها تومان از کشور خارج می کنند. کمی عقل هم خوب چیزی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
افغانی ها رو از ایران اخراج کنید زیارت بی بی شهربانو رفتیم پر از افغانی بود اون منطقه امنیت و اسایش از دست اینها نداریم اخه چرا اخراجشان نمی کنند اینها ایران بمانند دیگه از ایران نمی روند و نمیشه بیرونشون کرد
همشهری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
هر سال بودجه مراکز فرهنگی را بی ضابطه افزایش میدهند تا چوب لای چرخ دولت بگذارد ، مردم چه بخواهید و چه نخواهید فسیوال را برگزار میکنند فقط عده ای تمایل دارند خود را بی اعتبار تر کنند.
ناشناس
|
Turkiye
|
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
خوب همین کارها را میکنند مردم برای کنسرت و تفریح می‌رن کشورهای همسایه به جای رفتن به همین فستیوال کوچه که نه تنها باعث کسب درآمد توسط مردم بومی این شهرها هست باعث شادی مردم و تقویت حس میهن دوستی و حتی تبلیغ برای بازگشت ایرانیان خارج کشور و سرمایه گذاری در ایران و حتی جذب توریست های خارجی هست ممنونم از پی گیری تابناک یکبار برای همیشه باید جلوی این نهادها گرفته بشه تا در مورد همه چیز دخالت نکنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
به داد اصفهان مرده برسید .