واقعا كه رسانه هاي ما به خصوص از نوع تابناك چقدر آزادانديش و پيرو خط مولاعلي هستند كه حتي از انتشار يك نظر از يك شخص ناشناس هم كه با نظر خودشان و عده اي ديگر مخالف هست پرهيز مي كند..بدا به حال ما و بدا به حال تو تابناك كه بهتر از همه ميداني اين جناب فرامرز همشهري گرامي من و شما چقدر ذوق زده است از تصادف با ب.ر
اولا تابناک عزیز ملاک درستی حرف این آقای مدعی چیست؟ ثانیا از کجا این آقا برای درگیری درست کردن، جلب توجه حتی اخاذی، گرفتن نشانی تماس و... مخصوصا شرایط تصادف را فراهم نکرده باشد. ثالثا کسی که به قول این آقا شناخته شده است، با ترک صحنه تصادف یا هر کار دیگر به هر حال قابل یافتن و پی گیریست از این رو استفاده از لفظ گریختن آن هم برای تصادف خسارتی آن هم در پمپ بنزین که سرعت خودروها بسیار کم است، درست نیست.
رابعا ایشان استشهاد هم تهیه کرد و آن خانم هم تنبیه شد، آیا این همه رفتارهای ترافیکی نا به هنجار که کرور کرور آن هر روز و هر ساعت و هر دقیقه در گوشه کنار شهر ما رخ می دهد چه می شود؟ ضمنا چه کسی گفته است که فلان هنرپبشه الگوی ماست؟ همه می دانند که آنها براساس نظر کارگردان عمل می کنند ولی در زندگی خصوصی خود مثل همه ما مسائل خاص خود را دارند، نویسنده مطلب از یک طرف الگو بودن هنرپیشه ها را فرض ثابت در نظر گرفته و بعد هم خواسته است تا به عنوان معلم اخلاق آن الگوی فرضی را تنبیه کند! موفق باشید!!
این بنده خدا ب ر شاید کار مهمی داشته یا ترسیده بیچاره در رفته، حالا شما مطمئن اید خود ایشون بودن؟ شاید شباهت ظاهری بوده، بهتر نبود تا حکم دادگاه صبر میکردین؟