این ا مال جنگ جهانی اوله ؟؟ البته لابد هواپیمای خوبیه که چندین ساله میپره اما با این میزان آب حتی شیشه ماشینها هم کثیف نمیشه چه رسد به پاکسازی هوا . آی خنده دار بود هاااا
نباید از تولید باد به عنوان یک راه حل تکمیلی غافل شد. حال که با اینگونه راه حلها مشکل حل می شود، پیشنهاد می کنم همه مردم بسیج شوند و با باد بزن باد تولید کنند.
نظر من که هیچ وقت ثبت نمیشه ولی بازم میگم :
اینا درد چاره نیست . ابعاد خیلی متفاوته !!!!!
درد ما اولأ تصمیم گیریه نادرسته مدیریتیه بعد هم تنبلی و تن پروری مردم خودمون که تا سر کوچه هم میخوان با ماشین خودشون برن. ایرانیا واقعأ از رانندگی کردن لذت میبرن.
میخواین بهتون ثابت بشه صبح زود یه سری به بزرگراههای شهر بزنین.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۶
تنبل و تن پرور هم خودتی! چرا تقصیر رو گردن مردم می اندازی؟ کارخانجات خودروساز و شرکت نفت مقصر نیستند؟ بعدش تاکسی و اتوبوس فراوونه که کسی ماشین نیاره؟ بهتره صبح یک سری به مترو صادقیه بزنی و اگر سالم و زنده بیرون آمدی بیا نظر بده!!!!!
خيلي مسخره هست. بحث كارشناسي به كنار چون ما كه كارشناس نيستيم ولي لطفا به عكس چهارم از بالا يه نگاه ديگه بندازيد فكر ميكنم تاثير گذاري اين آب پاشي را تقريبا متوجه بشيم