بنده خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۹
ما که با کسی جنگ نداریم ها داریم ؟ نه ولی بزار بیاد ما باهاشون کار داریم بله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۹ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۹
ملعون اسم با مسمايي داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۹
انشاءالله خودمان این موش ملعون را به درک میفرستیم
احمد - ک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۹
درود بر ایران و ایرانی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۹
بسمه تعالی
اسرائیل ملعون در برابر چند تا موشک حزب الله لبنان شکست خورده است و مدرنیزه ترین ماشین جنگی و تانک و توپ اسرائیل در این چند روز جنگ با حزب الله لبنان از بین رفته است . در جملاتی از سید نصرالله رهبر حزب الله لبنان که به گوشم رسید ایشان فرمودند که بنده در مورد حمله اسرائیل و دفاع حزب الله از اسلام و لبنان با امام خمینی (ره) گفتگو می کردیم که آیا ما در جنگ با اسرائیل پیروز می شویم یا شکست می خوریم اگر وارد جنگ با اسرائیل بشویم امام فرمودند: که شما با پیروزی و شکست کاری نداشته باشید تکلیف الهی هر چی هست اجرا نمایید . با لطف خداوند و با پیروی از اوامر امام خمینی (ره) الان اسرائیل شکست خورده و از خاک لبنان بیرون رفته است . به فرمایش امام (ره) اسرائیل باید از صحنه روزگار محو بشود .
( اسرافیل استادی از مرند )
مهندس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۹
دیگه از خواندن اخبار جنگ قریب الوقوع تابناکی داره حالم به هم می خوره...نمی دونم چرا این تابناک و دارو دسته اش دوست دارند همیشه جوانهای این مملکت رو جلوی گلوله توپ ببینند.. بعد با عکسهایی که از اونا می گیرند برای ملت شعر بنویند و خاطره بگن...اه اه اه
سعید
|
Poland
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۹
منظورت موشه ملعونه دیگه،نه؟
امیر
|
Switzerland
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۹
تابناک جون !!!! فکر کردم که اشتباهی وارد بخش عربی سایت شدم !!! دم دستتون یه ایرانی نیست که واژه نامعنوس و نامفهوم " لاطائلات" رو براتون ترجمه کنه ؟!!!!
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۹
جوانان رشيد وغيور ايران اسلامي آماده پذيرائي از متجاوزان به سر زمينشان هستند زودتر بيايند تا كوير با عظمت ايران اسلامي را گورستان آنها كنيم تا درسي شود براي تمام مستكبران عالم تا فكر تجاوز به سر هيچ نا اهلي نيايد قول مي دهيم مقبره هاي خوبي براي آنها بسازيم.
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۹
از ده سال پیش تا حالا اینها هی میگن یک سال فرصت داریم، سه سال فرصت داریم، دو ماه فرصت داریم .... وقتی هم زمان اعلام شده قبلی شون تموم میشه دوباره اعلام می کنن فلان قدر فرصت داریم تا ایران بمب هسته ای بسازه. واقعا مسخره است.
نظرات بیشتر