نمی دانم با چه زبانی باید به خانواده این عزیزان تسلیت گفت.درپشت تک تک این عکسها چند نفر منتظر بازگشتتان بودند که حالا باید ارزوی دیدارتان را حسرت بکشند؟ روحتان شاد.
از همین جا از طرف خودم و برخی از دوستان بازار تلفن تهران به دوست خوبم جناب آقای شهروی و همسر گرامیش و همچنین همسر محترم مرحومه خانم نسیم شهروی، همچنین بازماندگان محترم کادر پرواز و مسافرین این پرواز تسلیت عرض نموده ضمن آرزوی صبر و سلامتی برای بازماندگان، علو درجات را برای این عزیزان از خداوند متعال خواستاریم.
واقعا متاسفم!
خیلی ناراحت شدم اول فکر کردم تلفات زیاد نداره اینطور که اخبار میگه بعد 77 نفر جان باختند!
یکی نیست بگه چرا پرواز رو کنسل نکردید؟
باید کنسل میشد.
من همین جا میگم اگر در تهران مراسمی برگزار بشه تشیع جنازه من حتما شرکت میکنم.
فک کنم آقا دوربینی هم باشه اگه مراسمی باشه
شما ها واقعا اسم خودتونو گذاشتین خبرنگار فاش کردن و نشون دادن اسم خلبان و سایر خدمه پرواز چه فایده ای برای مخاطب داره به جز اینکه ممکنه باعث بشه تا برای خانواده های آنها مشکلاتی پیش بیاره؟ یکم فکر قبل از هر کار بد نیست
برادر من هم از باز ماندگان پرواز قرقیزستان (بیشکک) به ایران(تهران) هست که شهریور 87 سقوط کرد و به صور معجزه گونه ای نجات پیدا کرد ایشون تا مدتها مشکل اعصاب داشت و هنوز هم قبل از سوار شدن به پرواز از فشار استرس مشکلات عجیب و غریبی پیدا میکنه و البته دیگه از خطوط ایرانی استفاده نمیکنه!! امیدوارم این خانم و باقی بازماندگان از پس روزهای سخت پیش رو بر بیان. انشاالله.
با ديدن تصاوير افسوس خوردم هم از دست دادن با تجربه هاي قديمي و هم جوانان امروزي. راستي فكر ميكنيد الان خانم زهرا آهوئي چه احساسي دارد وقتي ميفهمد همه همكارانش يكجا رفته اند ؟