ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
كجايند مردان بي ادعا؟؟
كجايند آن مردان بي ادعايي كه ببينند در كشوري كه براي حفظ
هروجب خاكش از لوث وجود ناپاك خناسان و دشمنان خون آشام و وحشي ,خون هزاران انسان بي ادعاي پاك سرشت و مؤمن و ولايتمدار برزمين ريخته شده ,در طول ساليان گذشته عده اي با سوء استفاده از خط و راه امام و به كار بردن الفاظ دهن پر كن و عامه پسندي همچون آزادي و حقوق شهروندي و...اعتماد ملت را به خود جلب كرده و بر خر مراد سوار شدند و انجام دادند آنچه كه نمي بايست انجام دهند.به همه مقدسات اين ملت توهين كردند از بسيجيها و همرزمان اين مردان بي ادعا گرفته تا ولايت فقيه و ائمه معصومين و پيامبرعظيم الشأن اسلام صلوات الله عليهم اجمعين و ساحت قدسي خداي باريتعالي را مورد هجمه و توهين و افترا و هتك حرمت قراردادند. مردان بي ادعاي ما نيستند كه ببينند اين جماعت بي شعور و حمق براي رسيدن به اهداف پست خود و نشستن بر كرسي قدرت چند روزه اين دنيا حاضرشدند با همان خناسان و دشمنان قسم خورده اين ملت همراه و هم قسم شده و در اين راه از همراهي شغالاني همچون منافقان و سلطنت طلبها و ماركسيستها و بهايي ها و اربابان آنها همچون آمريكا و صهيونيستها و انگليس و فرانسه و كوفت و زهر مار و... در مقابل اين نظام بر آمده از خون پاك آن مردان بي ادعا نه تنهاابايي نداشته بلكه افتخار هم مي كنند و از امكانات رسانه ايي و...اين فاسدان روزگار بهره ها برده و آب به اسياب دشمنان اين ملت مي ريزندو به اين كثافت كاريهاي خود افتخار كرده وحتي با پررويي تمام خود را طلب كار اين ملت و نظام دانسته و وقيحانه شرط و شروط هم مي گذارند كه اگر خواهان بازگشت ما به عرصه سياست هستيد بايد چنين و چنان كنيد!!! جل الخالق!! يارو را به ده راه نميدادند سراغ خانه كدخدا را مي گرفت!!! پررويي هم حدي دارد.
بعيد مي دانم كه با همه ادعايتان مبني بر بي طرفي؟؟!! اين نظر راهم منعكس كنيد اما نوشتم شايد براي شماهم مفيد باشد.
کيا
|
United States of America
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۴
روحشان شاد باد.غيرتمندي شهدا را هيچگاه فراموش نميکنيم.اما يک سوال از مسئولان : ميدانيد دشت عباس کجاست ؟ آيا ديده ايد پس از اين همه سال که از جنگ گذشته مردم اين منطقه چگونه زندگي ميکنند ؟؟
مرد آبادانی
|
United States of America
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
سلام؛
هنوز که هنوز است، شهدای گلگون کفن آبادان در این عملیّات ناشناس، گمنام و مهجور مانده اند:

http://abadanman.persianblog.ir/post/108/
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
خوشا به حالش ادم که جوان های امروزی رو با این تیپ و قیاه می بینه افسوس می خوره چه جوونهایی رفتند و چه بر سر نسل بعد از جنگ آمده
نیما
|
United Arab Emirates
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
خدایش رحمت کناد
هنوز چهره متبسم و معصومانه اش در کنار فرودگاه آبادان در دیماه 1365 در خاطرم هست .
شهید احمد حلمی - گلی از بوستان شهدای دزفول