تابناک به روشنگری ادامه بده به مقاله های این چنینی نیاز داریم البته بهتر است حالت خود حقیر بینی ملی ایجاد نشود که این مساله با نشان دادن الگوهای داخلی تامین میگردد.
"با هوشمندی از پذیرش جداگانه نماینده کشوری که خود را همه کاره جهان می داند، امتناع کرد تا بگوید و بفهماند که جهان قرن بیست و یکم جهان یکه تازی و قلدری نیست"
اتفاقا دنیا هم داره همینو به ما میگه.چاپ کن تابناک.دیگه خسته شدم از بس نظر گذاشتم و تو چاپ نکردی
ای برادر عزیز ما که تنها کشور مسلمان نیستیم. اگر واقعا این ادعا را داشته باشیم که فقط ما مسلمان هستیم و بس ,بنظر قابل قبول نمیرسد. بعلاوه اگر به تاریخ نگاه کنید در گذشته نه چندان دور مردم ویتنام سی سال با امریکا جنگیدند و از دو طرف سربازان و آدمهای بی گناه بسیاری کشته شدند ولی در نهایت چه شد. بنظر من عاقلانه این است که ما از موضع قدرت بدون واسطه بنشینیم و مشکلاتمان را با امریکا حل کنیم. هر چه بیشتر این موضوع کشدار شود از هر نظر کشور ما بیشتر متضرر میشود.
مسائل بین گروهی ما اصلا ربطی به منافع دراز مدت ملی ندارد. ما تا آخر پای سیاست گفتگو بر اساس احترام متقابل ایستاده ایم و حالا که کشورهای غربی می خواهند با زور ما را وادار به تمکین کنند ما میزان مقاومت خود را بیشتر خواهیم کرد. انقلاب نکردیم که دوباره پسرفت کنیم و بشیم نوکر بیگانه!! شرقی و غربی اش هم واسمون فرقی ندارهو باید به جلو حرکت کنیم. در ضمن که دعواهای داخلی خودمون رو داریم اما جلوی دشمن خارجی یکپارچه ایم. 8 سال تمام دنیا با ایران جنگید و بچه های ما از پا نیفتادند و ما نمی گذاریم این خونها پایمال بیگانه شود. امریکا باید بفهمد که ملت ایران زیر بار ذلت نمی رود اما اهل گفتگوست
بعضی هایادشان رفته که اونها ماروتحریم کردندوسالهاست که که درکشورمامشکل درست میکنندمثل کوتای 28 مرداد-حق توحش -کاپیتولاسیون-حمایت از صدام درطول 8 سال جنگ-زدن هواپیمای مسافربری-بمباران اسکله های نفتی -سنگ اندازی درجهت هسته ای شدن ایران-ترورهای متعدد وحمایت ازتروریستها-حمله نظامی به طبس و.....وهمه اینهابدلیل شیعه بودن ماست آنهابامکتب امام حسین (ع) مشکل دارند والا نه کاری به کره وژاپن دارند ونه به کشورهای عربی گوش بفرمان.آمریکامیخواهد مبصرجهان باشدوهمه از او حرف شنوی داشته باشند واین بافرهنگ عاشورایی منافات دارد.
مقاله فوق بسیار خوب و حقیقتی است که درکش فقط برای آزاده ها مقدور است و حسنی که دارد این است که اظهار نظر یک عده از افراد نوکر صفتیشان را به نمایش میگزارد .
نگاهی به تاریخ حکومت های ایرانی و حکومت هایی مثل آمریکا روشن می کند که آنان چگونه در برابر تهاجم یکی می شوند و ما نه (البته استثنا وجود دارد یکی زمان جنگ ایران و عراق مخصوصا سال های اولیه اش که مردم همه یکی شده بودند با دولت و حکومتگران)