آمریکا و غربی ها، همه طرفدار دمکراسی نفتی هستند.
هر کشوری که به آنها نفت و پایگاه نظامی دهد، کشوری مردم سالار است و در صورتی که کشوری این منابع را فراهم نکند، کشوری دیکتاتوری است.
آمریکا، اسرائیل، فرانسه و غربی هایی که چندین سال از مبارک، بن علی ، قذافی حمایت می کردند،حالا چرا دیگر حمایت نمی کنند. مگر نه این 3 نفر تا مدتی قبل طرفدار دموکراسی بودند، ولی حالا که سقوط می کنند، همه ی غربی ها علیه آنها شدند. این وقایع نشان می دهند که مبارک، بن علی، قذافی هر سه عروسک خیمه شب بازی غربی ها بودند و حالا عمر این عروسک ها تمام شده و دنبال عروسک های دیگر هستند.
چرا آمریکا و غربی ها، فرمول ساخت یک هواپیما را به ایران نمی دهند، فرمول ساخت یک دارو را به ایران نمی دهند، فرمول ساخت یک نوشابه (پپسی) را به ایران نمی دهند، ولی فرمول آزادی و دموکراسی را به زور می خواهند به ایرانی ها بدهند.
تمام ماجرای که در لیبی در حال رخ دادن هست برای گذاشتن سرپوش روی جنایات در تونس و بحرین و امثال این کشور ها هست ... چون شیعه ها رو باید از سر راه بردارند تا بتونند روی ماها مسلط بشند
داستان فقط داستان نفت است. لیبی بزگترین منبع نفت تمام آفریقا است. به اروپا نزدیک است و می توان حتی با لوله نفت را به خاک فرانسه رساند. حقوق بشر و دموکراسی هم حیله جدید امپراطوری است. در قرن نوزدهم به اسم «تمدن» و متمدن کردن آفریقایی ها آمدند و حالا به اسم دموکراسی و حقوق بشر. تمدن هم برای آن دوره اسم زیبایی بود و لابد کسانی هم بودند که حتی خیلی هم خوشحال می شدند که مستعمره شوند. و البته استعمار هم حرف بدی نبود. یعنی آباد کردن.
حقوق بشر هم اسم خوبی است. اما باید دید وقتی امپراطوری همه دنیا را گرفت آیا باز هم حقوق مساوی برای ما با خودشان فائل خواهد شد یا نه.
مردم ساده دل ایران لابد فکر می کنند امپراطوری برایشان آزادی خواهد آورد!