اين قضيه كه شما مطرح كردين اي بررسي بيشتر ااز طرف سازمان بازرسي دارد .ضمنا علاوه بر بن كتاب ،در خصوص كتابهاي خريداري شده از محل حمايت از ناشرين از طرف وزارت ارشاد نيز گزارش تهيه كنيد.
اکثر قریب به اتفاق کارمندان افراد تحصیل کرده و فاغ التحصیلان دانشگاه هستند .هم خودشان علاقمند به مطالعه هستند و هم فرزند دانشجو دارند بنابراین اگر بن کتاب به آنها بدهند (که نمیدهند) شایسته آن هستند.در ضمن این چه نوع طرز فکری است که خیال دارید بن فقط به دانشجویان داده شود و دیگران حق ندارند.دانشجویان این دوره زمانه همان جزوه استاد را هم مطالعه نمیکنند تا چه برسد به منابع خارجی.بی تعارف همه هم میدانیم که سطح زبان انگلیسی دانشجویان بسیار پایین است و قادر به خواندن منابع خارجی نیستند.طوری دانشجو دانشجو میکنید انگار در Colombia university و یا MIT درس میخوانی.
ایول!!!!!!!
حرف دل ما رو زدین.خودم شاهدبودم که کارمندایی در اطرافیان چه بن هایی میگیرند.درحالی که بنده دانشجو از چنین چیزایی باید بی بهره باشم.این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن خواهش میکنم به این موضوع هم متذکر شید:
سال گذشته که به ما بن دادن، چه فضاحتی دیدیم!!!!!! 20000 تومن باید میدادیم که بن 40000تومنی بهمون بدن.آخه این چه برنامه ی مضحکی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صف طولانی ای هم که باید برای گرفتن بن تحمل میکردیم به کنار . نمیدونید چقدر به همه ی مسئولین ..دادیم!!!!!!!!! جالبه! با این وقت تلف کردن از نخبه های مملکت قراره به پیشرفت های علمی و فن آوری هم برسیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام..بنده هم فارغ التحصيل دكتري تخصصي و چندين سال است كارمند هستم ولي هنوز به من و همكارانم بن كتاب نداده اند.به سازمانها و وزارتخانه ها هرسال بن كتاب مي دهند ولي به افرادي كه اصلاً نيازي ندارند.جان كلام رابطه اي است نه ضابطه اي....
بابا یکی به ما بگه این بن ها رو کجا می دن! باور کن حاضرم ساعت ها برم توی صف وایستم. مشکل این جاست کها صلا نمی دونم کی و کجا و چطوری!
کی بن می ده و کی می گیره؟!
ضمن تشکر از شما بواسطه پرداختن به این معضل! خواهش می کنم مطلبی که درج می کنم بصورت خبری مجزا اطلاع رسانی کنید:
سال گذشته به دانشجویان ین کارت هایی عرضه شد که روال به این صورت بود که پس از ثبت نام اینترنتی دانشجویان در سایت معرفی شده وزارت ارشاد که آن هم دردسر های خاص خود را داشت در نمایشگاه می بایت به باجه بانک صادرات که برای آن نیز صفی بیش از چند 100 متر در آفتاب گرم اردیبهشت تشکیل شده بود دانشجویان به باجه رفته و با ارائه کارت ملی و دانشجویی حتما می بایست مبلغ 20000 تومان فقط توسط کارت شتاب پرداخت می کردند و سپس مسئول باجه یک کارت با شارژ 40000 تومان تحویل میداد. پس از اینکه چند ساعت از فقط دانشجویان در این صف و خستگی های ناشی از آن تلف می شد که این موضوع برای دانشجویانی که از شهرستان برای خری کتاب آمده بودند از اهمیت بیشتری برخوردار است می بایست در غرفه های نامرتب و بدون هیچگونه دسته بندی مناسب اقدام به خرید کتاب می کردند. متاسفانه بعد از تمام این مشکلات خرید کارت اعتباری مشکلی برایم پیش آمد و مجبور شدم سریعا نمایشگاه را ترک کرده و به شهرستان برگردم اما دریغ از اینکه کارتهای صادر شده فقط در غرفه های نمایشگاه کتاب تهران قابل استفاده است و بردن کارت به شهرستان همانا و سوختن کارت با 20000 تومان پولی برایش داده بودم نیز همان. متاسفانه با تمام پیگیری هایی که از بانک صادرات و وزارت ارشاد انجام دادم هیچ چیز دستگیرم نشد و فقط متوجه شدم ظاهرا حداقل بیش از 250 نفر دیگر نیز همچین مشکلی را دارند. حال شما پیگیری کنید که آیا این درست است که با این وضع کمک به دانشجو، گرفتن پول و برنگرداندن آن درست است. از خبرگزاری تابناک عاجزانه درخواست پیگیری دارم. موفق باشید
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۷
جانا که سخن از زبان ما می گویی. کاش مسئولین پیگیری کنند که این پولها کجا رفت؟؟؟؟