در نظر بگیرد حس و حال و وضعیت روانی محکوم به قصاص را یکسال بعد از اجرای قصاص و همچنین حس و حال و وضعیت روانی مجنی علیه (صاحب حق قصاص) را بعد از این که مجازات به مرحله اجرا در آمد. به نظر شما کدام یک از لحاظ روانی سبک
تر شده اند؟
خدای من، فکرش را کنید آمنه بخواد یه کم گریه کنه و یه ذره اشک تو بغل مادرش بریزه، باز فکرش را کنید چشمان تخلیه شده آمنه چطور اشکش بیرون می یاد، یا اینکه آمنه می تونه آغوش مادرش را برا گریه کردن پیدا کنه؟ اصلا مادرش از بغل کردن آمنه وحشت نداره؟
نمی دانم چرا آنهایی که دم از بخشش مید می زنند نگاهی به چشمها و صورت از بین رفته و ا9 بار عمل جراحی آمنه و 7 سال درد و رنج آمنه نمی کنند.اگر آمنه دختر یا خواهر شما بود هم همین حرفها را می زدید.مجید یک انسان نیست. فقط از گوشت آمنه تغذیه نکرده بلکه او را برای تمامی عمرش نیست و نابود کرده است. علاوه بر چشمان مجید باید صورتش را نیز با اسید از بین ببرند تا قصاص کامل شود.ترحم بر پلنگ تیز دندان ستمکاری بود بر گوسفندان.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
گرچه اینم کافی نیست...ولی باز بهتر از هیچیه...چون از بین رفتن صورت برای یه دختر خیلی وحشتناکتر از یه پسره.زیبایی وجذابیت زن جزئی از وجودشه.
باسلام خدمت نظر دهندگان گرامی . ما آدمها ! تکرار میکنم چه بر سر ما آدمها آمده که راجع به یک عمل غیر انسانی یعنی کور کردن هم نوع خود اینچنین با شدت بحث میکنیم . هیچ کس عمل مجید را تائید نمی کند ولی تصور کنید عده ای مشغول نابینا کردن هم نوع خود هستند و برای اینکار از نظارت یک پزشک برخوردار بوده و عمل خود را قانونی می پندارند . من که اگر این کار انجام شود از آدم بودنم بدم میاد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۲:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
آن عده با تمام توان سعی می کنند که بعضی از دیوانگانی که قصد اسیدپاشی دارند را از انجام این عمل منصرف کنند. به این جناب مجید هم ظلمی نمی شود!
قصاص این مرد واجبه - کسی که دزدی می کنه شاید احتیاج داشته و در ضمن ضرر مالی زده-
اما کاری که این شخص کرده نوعی کینه توزی و بد اخلاقی فاجعه آمیز بوده که برای قربانی از مرگ هم بدتره ،
اگر جلوی این حوادث گرفته نشود، جامعه کلا به هم می خورد!
چون بقیه هم یاد می گیرند که به راحتی جنایت بکنند