من هم دانشجوی دکترا در دهلی هستم . سفارت کانادا و سفارت فرانسه در دامشگاه ما دفتر دارند و فارغ التحصیلان هندی در صورت تمایل ، می تواند در کمتر از یک ماه در دانشگاه های مطرح این دو کشور پذیرش بگیرند و این نشان دهنده سطح غلمی دانشگاه است.
مردم هند بسیار با اخلاقند. عموما، مشروب نمی خورند ، معتاد نیستند و اعمال منافی غفت عمومی را علنا انجام نمی دهند. اما متاسفانه برخی ایرانی اعمالی انجام می دهند که بسیار زننده است و حتی با عرف عمومی جامعه هندی نیز ناسازگار است. برخی هم با ویزای دانشجویی به دلالی و فروش مواد مخدر و ....... مشغولند . این بد نامی به حدی است که گاهی انسان از هم زبان بودن با این افراد شرمنده می شود. اقامت غیر قانونی ، رفتار زننده برخی ها موجب شده پلیس هند همه را به یک چشم ببیند و رفتار مناسبی نداشته باشد.
برارشته داروسازی توایران بایدسالی 12ملیون پرداخت کردولی هند4میلیون.ضمناخیلی مهربون هستن.این برخی ازایرانیهاهستن به راههای خلاف روی میارن واونابراماافسوس میخورن.یکی ازهموطنون درقبال واریز1ملیون تومان به حسابش 200تومان بایدبراش بدی تا800هزاربقیه رابه دست دانشجویت برسانه.این است هموطن؟
با سلام
توجه به هموطنان مقیم ورفع نیازهای قانونی وحمایت آنان به عهده نمایندگی ها است ولی باید توجه داشت که رفتارهای درست که باعث سربلندی ما می باشد وظیفه شهروندان است که متاسفانه در خارج از ایران وبه عنوان نمونه کشور هند خارج از شان هر ایرانی سربلند است بطوریکه گاهی اوقات منجر به اخراج ودرج خبر در روزنامه های آن کشور می شود. گاهی رفتارهائی از هم میهنان عزیز سز می زنه که قطعا مورد تایید هیچکس نیست وبی بندوباری های بوجود آمده مزید بر این علت است
این هم یه خبر دیگه در رابطه با هند و دانشجوی مظلوم ایرانی که در سایت تابناک در خروجی قرار گرفته است. نمیدانم تا کی باید شاهد بی اخلاقی این خبرنگارهای به اصطلاح آزاد و سکوت مسئولین باشیم. اگر هند واقعا این همه بد است خوب درش را بببندید و اگر هم این حرفها واقعیت ندارد یک موضع گیری صریح و محکم هم از طرف دانشجویان و هم از طرف مسئولین لازم میباشد. مرتبه قبل که آقای بای گزارش یک سویه و نا عادلانهٔ خود را از طریق اخبار ۲۰:۳۰ منتشر کرد اگر دانشجویان و تشکلهای دانشجویی در برابر حرکت ناشایست این شخص صریح و محکم موضع گیری کرده بودند شاید دیگه تابناک به خودش جرأت این کار را نمیداد. در مرتبه قبل از بین اتحادیه و انجمنهای اسلامی هند فقط انجمن اسلامی پونا یک بیانیه صادر کرد و از مابقی هیچ خبری نشد. تا کی باید این خبرگزاریها زحمت همه دانشجویان را به زیر سوال ببرند. این مرتبه اگر جلوی این بی اخلاقیها به طور جدی گرفته نشود پس فردا باید شاهد خبر بد تر از این در روزنامهها و سایتهای دیگری باشیم. فعلا که هم از لحاظ علمی و هم اخلاقی دانشجویان هند را زیر سوال برده اند. مرتبه دیگه شاید از لحاظ دینی، سیاسی و ناموسی هم مشکل دارمون کنند. این مشکلات شاید کم و بیش در هند باشد ولی آیا در ایران وجود ندارد. آیا همه دانشجویان ایرانی دانشگاههای ایران خیلی با اخلاق هستند؟ خیلی درس خوان هستند؟ خرید و فروش سوالات امتحانی و پایان نامه آیا در ایران انجام نمیشود؟ سولات امتحان دستیاری در ایران ۲ یا ۳ مرتبه پیش فروش نشد؟ آیا میشود با استناد به این حرفها گفت که تحصیل در ایران نباید انجام بشه و هیچ دانشگاهی در ایران کیفیت ندارد.این به دور از هر گونه انصاف است که با مسائل و پیشرفت علمی بعضی از کشورها برخورد سیاسی شود. چرا بعضی از افراد و گروهها به خود اجازه میدهند که با مسایل علمی و پژوهشی برخورد دوگانه و مغرضانه بنمایند؟
در پایان از مسئولین محترم دولتی جمهوری اسلامی ایران و جناب سفیر و رایزن علمی انتظار داریم که به این اتهمات غیر منصفانه و غیر علمی رسیدگی و برخورد نمایند تا حق دانشجویان درس خوان و مظلوم بیشتر از این ضایع نشود.
من دانشجوی دوره دکتری در هند هستم و با خانواده ا م در هند زندگی میکنم
به نظر می اید گزارش کمی مغرضانه و غیر منصفانه است و البته غیر کارشناسی چون هر چند مسائلی مانند برخورد پلیس و بعضی موضوعات اخلاقی مطروحه در گزارش میتواند صحیح باشد اما همه میدانیم این مسائل در سنین جوانی کم و بیش رخ میدهد ودر کشور عزیز خودمان متاسفانه بسیار بالا تر از این است فقط در کشورهای خارجی کمی اشکار تر است از طرفی دانشگاهای هند عموما جهانی هستند و در سظح ممتاز یا خوب که البته مورد گواهی وزارت علوم هستند میتوانید به سایت وزارت خانه مراجعه کنید
وانگهی همانطور که دوستمون بالا فرمودند مگر این مسائل در کشورهای غربی کمتر است .کم به ایرانیها اهانت میکنند تحقیر میکنند چقدر ایرانیها و دانشجویان به کارهای دون شان البته برای گزران زندگی و هزینه بسیار بالای دانشجویی مپردازند .بنا بر این اینجور چیزها در همه کشورها است فقط خبر نگارها باید منصف باشند و اگاهی داشته باشند و در دام سیاست بازان گرفتار نشوند وبیشتر از این ابروی دانشجوی ایرانی وایرانی را ملکوک نکنند و حیثیت ایران را در دنیا پایین نیاورند . بله قبول داریم پول هنگفت در کشور های خارجی هزینه میشود ولی مگر کسی دلش میخواهد پولش را به کام خارجیها بریزد مشکل اصلی را باید در جای دیگری جست تا جوانها حد اقل در سطح ارشد و دکتری مجبور نباشند این همه مرارت را برای تحصیل ولو در کشوری به جان بخرند .چطور میشود وارد دانشگاه شد در حالی که پذیرش در سطح ارشد حدود ده درصد و دکتری در هر رشته سالانه کمتر از عدد انگشتان است با این حجم وسیع متقاضی.
یقینا اگر شرایط تحصیل برای دانشجویان ایرانی در کشور مهیا شود هر گز اکثریت قریب به اتفاق خانوادها فرزندانشان را با دنیایی از نگرانی به خارج نمیفرستند .مگر تعدادی شاذ و نادر که چندان مهم نیست و رویه معمول همه کشورهاست.
لطفا بار دیگر مثل ان گزارش کذایی اخیر که از بیست و سی پخش شد و متاسفانه نه مسئولین سفارت وکنسولگریها اقدام محسوسی کردند ونه انجمن اسلامیها ابروی دانشجویان ایرانی را در هند نبرید و با گزارش دیگری اعاده حیثیت کنید .اگر دوستان موافق مطلب اخری هستند موافقت خود را اعلام کنند .با پوزش از اطاله مطلب.
این گزارش به واقعیت نزدیک نیست و هند در مقایسه با کشورهای آسیایی بهترین گزینه برای تحصیل هست اگه در بعضی از شهرها و دانشگاه ها مشکلاتی هست نمیتوان به کل کشور و دانشگاهها تعمیم داد.
سلام
من دانشجوی دکتری هند هستم به نظرمن بهتراست ارشد را ایران گرفت.دکتری را هند .البته با تحقیق کامل از دوستان راستگو ...زبان مهم است در ایران کامل بخوانید.....
مردم هند بسیار با اخلاقند. عموما، مشروب نمی خورند ، معتاد نیستند و اعمال منافی غفت عمومی را علنا انجام نمی دهند. اما متاسفانه برخی ایرانی اعمالی انجام می دهند که بسیار زننده است و حتی با عرف عمومی جامعه هندی نیز ناسازگار است. برخی هم با ویزای دانشجویی به دلالی و فروش مواد مخدر و ....... مشغولند . این بد نامی به حدی است که گاهی انسان از هم زبان بودن با این افراد شرمنده می شود. اقامت غیر قانونی ، رفتار زننده برخی ها موجب شده پلیس هند همه را به یک چشم ببیند و رفتار مناسبی نداشته باشد.