سمه تعالي
آمدي جانم ولي حالا چرا ؟ البته گرچه حالا هم گوش شنوائي نيست كه اين دلائل كارشناسي را بپذيرد ولي از باب اتمام حجت بد نيست . در كشوري كه هم قانونا و هم شرعا نفقه (خرج معاش) به عهده مرد است و ترك آن جرم محسوب مي شود و حتي زندان به دنبال دارد آقايان به جاي اينكه حد اقل در جائي كه از اختيارات خودشان است و مي توانند مثل ادارات و شركتهاي دولتي ازخيل عظيم مردان بيكار استفاده كنند تا از جرگه بيكاران در آمده ، تشكيل خانواده داده و زندگي را بچرخانند نمي دانم چه دستي در كار است كه در پستهائي كه به جرات مي توان گفت عدم كار آئي زن برايشان ثابت شده ظرفيتهاي اشتغال را با بانوان پر كرده و هيچ فكري به حال جوانان پسر نمي كنند حال شما بگوئيد آخر كدام دختر شاغلي هست كه حاضر باشد با پسري بيكار ولو تحصيل كرده ازدواج كند؟ حتي بسياري از بانوان شاغل حاضر نيستند با پسران شاغل همتراز خود ازدواج كنند ! كسر شان مي دانند بايد بالاتر از خودشان باشد و به قولي چون دستشان در جيب خودشان است چه احتياج به شوهر دارند و يا حتي اگر ازدواج كنند فكر مي كنيد اين ازدواج چقدر دوام خواهد داشت ؟ اي كاش سري هم به دادگاهها خانواده بزنند و از دلائل اين همه متاركه عبرت بگيرند
به نظر من ایجاد فرصت مساوی برای دختران و پسران در دانشگاه ها گام اول برای طرح جدا سازی جنسیتی دانشگاه ها است . واین موضوعات بیان شده فقط بهانه اند.
ثانیا
آخه برادر من شما اول برای همین جمعیت کم فارغ التحصیل مرد از دانشگاه ها کار ایجاد کن بعد برو به فکر زیاد کردن ظرفیت ورودی دانشگاهها برای مردان بکن.!!!
تحصیل با تجرد ارتباطی ندارد بلکه تجرد با اقتصاد کشور در رابطه است که اقتصاد بحرانی ایران بدلیل سیاستهای داخلی و خارجی نادرست اخذ شده از سوی مقامات به اینجا کشیده که با این سیاستهای شکست خورده
بله! مشکل اصلی ازدواج در کشور ما همین تحصیلات دختران است. و همه میدانند که هیچ سد اقتصادی و فرهنگی واجتماعی برای ازدواج وجود ندارد!!!! از نظر بنده ورود دختران به دانشگاه را ممنوع کنید تا انشاا... همهی مشکلات جامعه حل شود!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۰
دانشجو، تو اول درس رو تموم كن بعد نظريهپردازي كن.